Niva'ya devam.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan prafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,845

prafa

Kamp II
Niva' yı alalı tam 3 ay oldu. Arabayı sürmeye iyicene alıştım.

Önceki gün servise götürdüm ve debriyaj baskı balatayı yeniledim. Bir kaç bin daha giderdi belki ama sağlam işe bakmak iyidir dedim. İki şanzıman ininceye kadar yere başında bekledim aracın. Alt taraf son derece temiz ve güzel göründü gözüme. Hatta etkilendim desem doğru olur aracın sağlam vaziyetteki alt tarafından.
Karter muhafazasının dışında paslanmış yer yok.

Lastikleri de yenilemek düşüncesindeydim ancak bu yazı geçir yazık bunlara dedikleri için onu erteledim.

Eksoz ucuna takılmış geniş nikelaj standart dışı görünüm sergiliyordu, onu daha iddiasız bir uç ile yenilemek için gittiğim eksozcu arabaya pek güzel sözler sarfedince bayağı bi de ilave keyflendim.

Eğer araç böyle giderse (aman Allah nazardan saklasın), gayet hesaplı bir bedel ile 4x4 araçlarla tanışmamı sağlaması bile büyük kazancım oldu gibi. Üstelik işimi de gayet iyi görüyor şu anda.

niva_34_fd_0300_001.jpg

Etiketler

Ynt: Niva'ya devam.

imzamı okursanız ne demek istediğimi anlarsınız hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.... :D :D :D

Çok teşekkürler arkadaşlar...

( Bir iki teşekkür daha yazabilirsem 20 mesajı doldurup, özel mesaj hakkını kazanacağım.)

aracınız temiz görünüyor hayırlı olsun. güle güle kullanın. tek tavsiyem nivanın bu kondisyonunu sürdürebilmesi için orjinal parçadan şaşmayın yansanayi parça ucuz olabilir ama orjinal parçasıda çok pahalı değildir...

Teşekkür ediyorum iyi dileklere...

Yetkili servise götürüyorum aracı, yan sanayi kullanmazlar inancındayım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR