Nivaya Bu Lastik Takılırmı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Edirne Dağcısı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,191

Edirne Dağcısı

Niva gölgesi yeter
Yer
Edirne
MARKASI bu silverstone mt117 bu lastiğe görede jant lahzım tabiiki .nivaya takmak istiyorum.bana kaça mal olur acaba.aracımı ben önü 5cm ve arkayı 10cm kaldırmıştım.sürtme olmayacağını düşünüyorum.

images.jpg

Etiketler
Ynt: Nivaya Bu Lastik Takılırmı

Lastik ölçüsünü yazmamışsınız.
Genelde ladaya takılan en geniş lastik 6,50/16 çapı 29" dir (73,66 cm)
bu ölçüyle kıyaslamak lazım

bunun ölçüleri 31-10.5-16 çok geniş gibi duruyor.buna göre jantta olmalı yada orjinal janta 205-80-16 takmalı.

31 inc lastik nivaya agır gelir 30inc ofset jantla yükseltme kitiyle nivada kulandıgımız var

Erdal abi lastik hesaplama konusunda yine bilgini göstermişsin :smiley:

Dursun usta o kullandığınız lastik ve jant uygulamasının fotosu varsa bir görebilirsek iyi olur.birde hankook un dinamik mt 834 ün 205-80-16 sı orjinal janta takılır herhalde.

Edirne Dağcısı' Alıntı:
Dursun usta o kullandığınız lastik ve jant uygulamasının fotosu varsa bir görebilirsek iyi olur.birde hankook un dinamik mt 834 ün 205-80-16 sı orjinal janta takılır herhalde.

takılmasına takılır lakin niva jantı incedir lastik yanaklardan taşar en az 5.5 inc jant kullanmak uygun olur

usta cevabın 205 içinmi. bu tekerleği bir incelerseniz.Silverstone MT117 Xtreme Çamur Canavarı 31-10.5-16 görsellerde bol var.takan nivalar var.belki küçük ebatlarıda vardır.

insa turbo dakar spasyallerde kücük ebat mevcut

benim lastik ölçüm 235.70.16 ama lastikler çok esnemede sürtüyor traş etirecem

P1040351.jpg

benimki 235 olunca dönüşlerde ön çamurluğun ucuna sürtüyor arkayada fazla yük atılınca dodiklerin iç kısmına sürtüyor.

rica ederim bence geniş lastik arabanın duruşunu ve gösterişini çok degiştiriyor ben geniş taban lastigin çokda verimli olmadıgını bildigim halde yinede taktım.

ben arazide çamur yerde direk araba oturmasın birazda olsa çamurun üstünde batmadan hareket edeyim diye şu ınşa turbo lastikleri beğendim ama sürter diyorlar.ok 144 almakta pek istemiyom.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR