Nivalara Çok Yakışan Tampon.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Dağhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,039
D

Dağhan

Ziyaretçi
Bu fotolar niva arşivimdendir bu arşiv internetten ,gezenbilirden ve diğer forumlardan topladığım fotolardır sizin arabanız dahi olabilir

Bu tamponlar nivayı daha bi yakışıklı yapıyor
Düşünceleriniz ?

Etiketler

Ynt: Nivalara Çok Yakışan Tampon.

Niva'ya metal tampon uygulaması falan mı acaba diye düşünmüştüm, değilmiş. Sağlam görünmüyor, işlevselliği yok ve zevkler tartışılmaz tabi ama görüntüsü de güzel değil.

Ben daha nasıl yükseltirim acaba diye planlar yaparken yaklaşma ve uzaklaşma açısını nasıl artırırım diferansiyeli nasıl azcık daha yükseltirimin hesabını yaparken demekki ladalar çok yüksek herkes alçaltıyor ;D

Evet, OK144 lastikle ladalar yeterince yüksektir. Kullandığım süre içinde ek yükseltmeye hiç ihtiyaç duymamıştım. Suzukide duyuyor muyum ? Evet ama yükseltiyor muyum ? Lastiğin çapını %10 artırmak dışında hayır. %80 asfalt yolda kullanınca arazide biraz dikkatli kullanarak şimdilik idare ettim.

Ben bu tamponları benim araca taksam ertesi gün paramparça.

Yaşar Hocam,
Lada yüksektir tamam katılıyorum da bende 4 adet niva eskittim ne ok 144 kaldı takmadığım nede petlas fakat demek istediğim şudur...Zaten arazide kullanılan bir nivayı neden böyle kırılması kolay arazi için değil cadde için üretilmiş gereksiz parçalar takılır anlamış değilim. Konumuz olan Lada niva zaten cadde için tasarlanmış bir araç değildir Emre beyin dediği gibi bizim kullandığımız şartlarda anında paramparça olur kanaatindeyim.

Zaten o tamponlar araziye gitmeden yolda düşer merak etmeyin (yani en azından benim kullanım tarzımla araziye gitmeden bir yerlerde düşürürürm)

başlığı görünce dedim hehhh nivayada çelik tampon yaptılar ama değilmiş (buda göl değilmiş)