Nivacılar için Keçilere Çıkartma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan impeesa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,279

impeesa

One life, live it !
Yer
Ankara
Web
www.facebook.com
NivaTr ailesinin kullandığı Çıkartmalar 3 farklı ebat ve içten yapıştırmalı şekilde yeniden basıldı. İsteyenlerin özelden adres ve telefon bilgisi yazmaları halinde gönderilecektir.
Kargo ücreti alıcıya aittir

Etiketler
Ynt: Nivacılar için Keçilere Çıkartma

arkadaşım soydan turk atalar 1st f blk kat 4 daire 8 esentepe mah esenler cad alanyurt beldesai inegöl bursa 2 adet büyük varsa ön kapılara varsa 2 adet te küçük ön ve arka cama alabilirmiyim

almanyalı' Alıntı:
arkadaşım soydan turk atalar 1st f blk kat 4 daire 8 esentepe mah esenler cad alanyurt beldesai inegöl bursa 2 adet büyük varsa ön kapılara varsa 2 adet te küçük ön ve arka cama alabilirmiyim

Kargo için birde telefon gerekiyor, özelden gönderebilirsiniz.

almanyalı' Alıntı:

Soydan bey; size bir kaç takım yollarım fakat tüm ebatlar cam içinden yapışacak şekilde ayarlandı.

hakan bey mrb, ben nivatr den istemiştim ama gelmedi, bi de burdan şansımı denemek istiyorum !
bana da yollar mısınız ? 8)

Haklısnız arkadaşlar, çıkartmalarınızı aksattım. Özür dilerim. Ama daha öncede bahsettiğim gibi sağlık problemlerimiz peydah oldu. İmalı - iğneyici laflara gerek yoktu, zaten gönderecektim. Bu cumaya kadar elinze geçmiş olur. Saygılar.[attachment=1][attachment=2]

hakan bey benimki sadece ufak bir nüktedan idi. sağlık probleminizi biliyorum. tekrar büyük geçmiş olsun. kırdıysam sizi özür dilerim.

Geçmiş olsun Umut Kardeşim. Cyborg yapmışlar seni.

geçmiş olsun allah acil şifalar versin...