Niva Parçası Lazım mı? (SATILDI)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan borayurt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,396
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

borayurt

Ana Kamp
Yer
Ankara
Sevgili Lada Niva'cılar,

Bu sene başında geçirdiğim bir kazada 5 yıllık yol dostum malesef tamiri sağlıklı şekilde yapılamayacak kadar hasar aldı ve pert oldu. Mecburen trafikde hurdaya ayırmak zorunda kaldım. Şu anda bir depoda atıl vaziyette durmakta. Her ne kadar ciddi kazalı da olsa üstünde bir çok parça sağlam vaziyette. Kelepir fiyatla parça isteyenler, veya hurdasını komple alıp birşeyler yaratmayı düşünenler lütfen mesaj atsınlar. Arabanın darbeli halinin resimlerini koyuyorum, hasar tamamen ön kısımda, motor bloğu sağlam, şanzuman darbeli ama birçok şeyi hala işe yarar, elektronik parçalar (sensörler, beyin vs.) sağlam, kapılardan arka taraf kupa ve mekanik komple sağlam, arka kapak sağlam, arka jantlar sağlam, koltuklar sağlam, vs. vs. İster ihtiyacınız olan parçayı alın, ister kendinize yedek yapın. Yeter ki rahmetli bir işe yarasın, parçalarıyla da olsa yeniden yollarda ve doğada koşsun.

Model yılı: 2003
Motor: 1.7i (çok noktalı enjeksiyon)
Orj. Hidrolik direksiyonlu.
Üzerindeki bütün parçalar orijinal halindedir, mekanik ve elektronik olarak modifiyeli, tamirli, kaynaklı hiçbirşey yoktur.
Ayrıca elimde 4 adet neredeyse sıfır vaziyette orj. Niva jantı ve üzerlerinde Lassa OK-144 lastikler var. Bunlar da artık işime yaramıyor.

L1000033.jpg

L1000036.jpg

L1000041.jpg

L1000038.jpg

Herkese en iyi dileklerimle...

Bora Yurtören
Ankara

Etiketler
Ynt: Niva Parçası Lazım mı? (SATILDI)

Geçmiş olsun arkadaşım. Fort Bagaj ve km göstergesine ihtiyacım var. Özellikleri ve fiyatı hakkında bilgi alabirirsem görüşebiliriz.

Geçmiş olsun abi. bana port bağaj ve lastikler lazım. fiyatlarını bildirirseniz çok sevinirim. İyi günler...

mail adresim: muammer23@hotmail.com

abi birde diraksiyon ve direksiyon kutusu sağlamsa

koltukları sağlamsa bende sadece ön koltukları düşünebilirim. istediğiniz fiyatı özel mesajla bildirebilirsiniz.

bora bey cok gecmiş olsun sizlerde bir şey yoktur umarım araca komple ne düşünüyorsunuz

komplesine 2000 ytl istiyorum, kolaylıkla başka bir nivaya aktarılabilecek hidrolik direksiyon, enjeksiyon sistemi+beyin, tertemiz koltuklar, hiç tamir görmemiş orta difransiyel, komple arka kupe vs. gibi parçaların sağlam olduğu düşünülürse hakkaniyetli bir fiyat bu. o yüzden pazarlık yok ;) Trafikten düşürülmüş olduğu için noter masrafı vs. de yok.

merhaba öncelikle geçmiş olsun bana sadece ok144 lazım lastiklerin durumu ve fiyatı ne kadar acaba

lastikler çok iyi durumda hemen hiç asfaltta kullanılmadılar, sadece kar, çamur arazide kullanıldılar toplam 500 km yol yapmamışlardır. ancak lastikleri ayrı vermiyorum, orijinal lada jantlarıyla beraber. sizin için de çok kolay olur, istediğinizde takar istediğinizde hemen sökersiniz. malum ok144 pek asfaltta kullanılacak lastik değildir.

bora
ankara

jant&lastiklerin fiyatı nedir?aracımda hala binek lastik ve 15'' jant var.malum kış geldi gezmek lazım orjinali ile değiştirmek istiyorum.

Anlıyorum sizi ama lada nivanın cantları cj5 e uymamaktadır yani jantlar benim hiç bir şeyime yaramaz

sevgili offrood siz de CJ5 için soruyorum dememişsiniz ki... :D

bora bey geçmiş olsun öncelikler telefonunuzu yazarmısınz. fast77@mynet.com

geçmiş olsun bora bey,
koltuklar satılmadıysa bende talibim ön iki koltuğu almak istiyorum fiyat nedir?
selamlar..

Büyük geçmiş olsun. Hidrollik direksiyonla ilgili parçalara ve kaput üstü havalandırmaya talibim. Satılmadıysa fiyat nedir? fatihcebbar@hotmail.com

Geçmiş olsun Bora bey!Aracınız satılmadıysa sizinle görüşmek isterim gny_1979@hotmail.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri