Karter koruma olarak bende bulamadım hatta bir ara kendim alüminyumdan yaptıracaktım ama fırsat bulup şablon çıkartamadım.
Lastik olarak ta bf at taktırdım ve çok memnunum (asfaltta haliyle biraz gürültülü) ama genelde arazi ve Doğaya çıktığımız için en ideal lastik.
Ebat olarakta 222-65-17 taktım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Orjinal kartel koruma. Almayı düşünüyorsanız yanılmıyorsam 1.700tl gibi bir fiyatı vardı. Metal olarak yapılmışını bende bulamadım. Benim arabanın önüne vinç uygulaması yapan arkadaş. Aracı müsait zamanda bırakırsan ben ayarlarım demişti ama. bir türlü vakit bulup bırakamadım. Araca uygulamak istediğin diğer her şey kişisel zevkine bağlı. Bende lastik ve ön vinç, ve port bagaj dışında bir şey yapmadım. Ama sanırım yakında 2 inç yükseltme ile Metal kartel koruma işini halledeceğim.
Karter koruma olarak bende bulamadım hatta bir ara kendim alüminyumdan yaptıracaktım ama fırsat bulup şablon çıkartamadım.
Lastik olarak ta bf at taktırdım ve çok memnunum (asfaltta haliyle biraz gürültülü) ama genelde arazi ve Doğaya çıktığımız için en ideal lastik.
Ebat olarakta 222-65-17 taktım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi