Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey slm ben de tam arkadaşımıza sizlerin varlığından bahsedecektim sizden mesaj geldi. ben aracımda yaptığım değişiklikleri burda yazıyordum. sizden de fikir alayım. ön takımları modifiye etmek mümkünmüdür? kamyon gibi önü ağır araçların ön takımları bizimkilere uyar mı. offroad için böyle sağlam ön takım modifikasyonlarıyla kırılması bozulması zor ön takımlar elde edilebilir mi? sizler standart ön takımlarla mı bu aktivitelere katılıyorsunuz?
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey
slm ben de tam arkadaşımıza sizlerin varlığından bahsedecektim sizden mesaj geldi.
ben aracımda yaptığım değişiklikleri burda yazıyordum. sizden de fikir alayım. ön takımları modifiye etmek mümkünmüdür? kamyon gibi önü ağır araçların ön takımları bizimkilere uyar mı. offroad için böyle sağlam ön takım modifikasyonlarıyla kırılması bozulması zor ön takımlar elde edilebilir mi? sizler standart ön takımlarla mı bu aktivitelere katılıyorsunuz?
Tüm Sosyal Medya Hesaplarımız