Nissan Sskystar'da Model Yııllına Göre Kasa Ölçüsü Farklı mıdır?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sekooo89 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,811

sekooo89

Ana Kamp
Yer
Nevşehir / Çat Kasabası
Web
www.catkasabasi.com
herkese iyi günler... bende 99 model nissan skystar var ..buna arka kasa üzerini kapatan bi kabin almayı düşünüyoruz.. bir tane buldum ama 2001 model skystardan çıkmaymış... acaba 99 modelede uyar mı bu kabin, kasa ölçüler aynı mıdır ??? bilen bir arakadaş yardım edebilir mi ...

Etiketler

Ynt: Nissan Sskystar'da Model Yııllına Göre Kasa Ölçüsü Farklı mıdır?

Size yardımcı olmak adına internette biraz tarama yaptım ama bir sonuca ulaşamadım.
Ama okuduğum kadarı ile 2001 yılında makyaj dışında bir önemli değişiklik yapılmamış, yani aracın aracın kasa ölçülerinde bir değişiklik olmamış. Akdeniz fibersanın sitesinde de eski kasalı PickUp araca kabin uygulaması mevcut, yeni kasa ile aynı gibi görünüyor. 2001 aracın arka kasasını ölçüp sizin aracınızla karşılaştırırsanız en doğru sonuca ulaşırsınız.

fibersan şirketlerinden birisini arayıp sormayı düşünüyorum ..ya da olmadı otoparkta bulup yüksek model ölçecem :smiley: banada aynı gibi geliyor ama İnşaallah aynıdırr ...çünkü 99 lar için kabin bulamıyorum .. hep yüksek modelleri için kabin var .. yazınızdan dolayı teşekkürler

sabah yaptığım aramada erişilemeyen bir site vardı: http://carblueprints.info. Site şu an aktif durumda ve aradığınız pek çok marka ve modele ilişkin çizim ve ölçülere ulaşmanız mümkün. :smiley:
Sizin de resimlerden görebileceğiniz gibi arka havuzun ölçüleri aynı. Umarım işinize yaramıştır :smiley:

1999-nissan-pick-up-4x4-double-cab.gif

2007-nissan-frontier-double-cab-2007.jpg

2001 nissan-pickup-d22-twin-cab-2001.gif

CİNCİN' Alıntı:
sabah yaptığım aramada erişilemeyen bir site vardı: http://carblueprints.info. Site şu an aktif durumda ve aradığınız pek çok marka ve modele ilişkin çizim ve ölçülere ulaşmanız mümkün. :smiley:
Sizin de resimlerden görebileceğiniz gibi arka havuzun ölçüleri aynı. Umarım işinize yaramıştır :smiley:

yaramazmı .. süper olduu .. çok teşekkür ederim ... inanın büyük bir dertten kurtuldum ;D çoook saolun :smiley:

sekooo89' Alıntı:
yaramazmı .. süper olduu .. çok teşekkür ederim ... inanın büyük bir dertten kurtuldum ;D çoook saolun :smiley:
Yine de ölçüp emin olmadan almayın, farklı çıkarsa çok suçluluk duyarım.

CİNCİN' Alıntı:
Yine de ölçüp emin olmadan almayın, farklı çıkarsa çok suçluluk duyarım.

almadan ölçecem ewt bir iki ay sonra mersinden ya da adanadan kazalı nissanllar var onlardan bakıp almayı düşünüyorum ama nasıl olsa parça olarak satıyolarmış ... ama bu ölçüleri öğrenmem iyi oldu yoksa sadece gezerdim :smiley: ...tekrardan teşekkürler... altta kabini alacağımdan sonraki resim duruyo ..biraz montaj yapıp kabinli hali nasıl olur diye diye göreyim dedim :smiley:

asıl copy.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR