Nissan Pathfinder Aracım Için Yan Tente Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Likya Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,573

Likya

Ana Kamp
Merhaba
siteye yeni üye oldum 2008 model nissan pathfinder aracım var onun için yan tente arıyorum ikinci elde olur yardımcı olursanız sevinirim
20171227_205059.jpg

Selamlar. Nedir son durum yaptırdınız mı tente. Ben de de bir karavan merakı başladı.

Mart Camping denn sipariş verdik 2.5x3 metre 950 onu bekliyorum çekme karavann isini görür gibi bu caretta lardan bende baktım bi ara ama vazgectim sürekli kullanacağımı düşünmeğim için zaten diğerleri de sıkıntı ruhsatı vs gerek yok dedim kaldı bak arastır bize de fikir olur

Caretta kullanan bi abim çok memnun. ama işte wcsi olsun o olsun bu olsun bu sefer fazla büyüyor, erba 3.20 ve pino chacolotte şimdilik dikkatimi çekiyor.

Ailecek gideceksen dediğin doğru ama diğer türlü çok da gerek yok büyüğüne zaten aile ile gidildiğinde genelde mokamplarda kalınıyor o zamanda bir çok imkan var zaten iyi düşün bide köprülerde otoban geçişlerinde kontrollerde sıkıntı oluyormuş iyi araştır

Karavan işini araştırıcaz bakalım. Pino var bi abide. O da çok memnun. Her türlü arazide kullanıyorum sorun yok diyor. Kaya geçişi yapmayacaksan carettaya çok lüzum yok diyor.

Tesekkür ederim
Montajı kolay kendim yaptım vidaları cıkıyor içinden bursa Mart kamping den aldım 950 lira +kargo
Bizim grup da iki senedir kullanan var aynı markayı gayet memnunlar (ayyıldız off-road) tavsiye ederim

Tesekkür ederim
Montajı kolay kendim yaptım vidaları cıkıyor içinden bursa Mart kamping den aldım 950 lira +kargo
Bizim grup da iki senedir kullanan var aynı markayı gayet memnunlar (ayyıldız off-road) tavsiye ederim

Merhaba partfinder aracınızdaki yan tenteden memnun kaldınızmı,güneş altında yakıyormu?
Yağmurlu havalarda üzerinde su birikiyormu,çok teşekkür ederim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

SON KONULAR

Geri