KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bu yazıyı okuyan çok değerli ve bilgili arkadaşlar / abiler hepinize gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.
ben bugün aracımın üzerinde mevcut olan 2 inch yükseltmeye + 1 inch daha ekledim önlere polimer esnek parça arkalara daha kalın makas altı takoz ekledim ve yükselttim. tek problem arka amortisörler artık bu yüksekliğe dayanamıyor ve derin çukurlarda vs sona dayanıp vuruntu yapıyor yani amortisörü uzatmam lazım. elimde şimdilik 2 seçenek var 1.cisi 1 takım yeni orjinal navara arka amortisör alıp uçlarına tornada ekle yaptırmak. 2cisi ise amortisörü elime alıp uyabilecek başka arabalarınki ile karşılaştırmak. aracın marşbiyel yüksekliği 38 cm civarında ve oldukça güzel oldu fakat bu problemin içinden nasıl çıkarım çok kararsız kaldım yardımlarınızı bekliyorum. teşekkür ederim.
o zaman uzun amortisör lazım ne yapmak lazım diğer 4x4lerinki ile karışılaştırayım , sanırım bu gazlı amortisörlerin universal bir ölçüsü var hepsi olmasada en az yarısı birbirinin yerine uyar değilmi
Ynt: Nissan Aracımı Yükselttim ama Sorun Yaşıyorum
Sizin amortisörlerin şekli nasıl bilmiyorum. Sizin araçlardan kullanıp yükseltme yapan bir arkadaşımız size sağlıklı cevap verecektir. İllaki sizin araca uyan uzun amortisör vardır araştırmak gerek. Gazlı amortisör tavsiye ederim performansları çok iyi..
Bence off road a uygun ağır hizmet tipi amortisör takın. Off road modifiyesi yapan yerlerden veya internetten istediğiniz strok (maks. açılıp kapanma değeri) ve araç modeli ile arayabilirsiniz
fbmy' Alıntı:
Bence off road a uygun ağır hizmet tipi amortisör takın. Off road modifiyesi yapan yerlerden veya internetten istediğiniz strok (maks. açılıp kapanma değeri) ve araç modeli ile arayabilirsiniz