NG 650 almayı planlıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mücahit Topçuoğlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,869
Arkadaşlar SALCANO Ng 650v almayı planlıyorum çoğunlukla şehirde sürücem (Lüleburgaz) benim sorum ise

şuan yaşım 13(ağustosta 14 olucam) boyum 157 (daha yeni metre ile ölçmeye çalıştım doğru olmayada bilir ama o boylardayım yani)
14-15 inch kadro alıcam çabuk boy attığım için 2 sene sonra 16-17 inch kadro alırsam (yine salcano ng 650v) yeni kadroyu kullanabilirim değilmi ?

Etiketler

Ynt: NG 650 almayı planlıyorum

Merhaba Mücahit. Boy attıkça kadroyu değiştirerek kullanabilirsin tabiki.Bunu bisikletçiye götürüp yaptırabilirsin (ki bunu tercih etmen daha iyi olur) veya aletler varsa kendinde yapabilirsin.

Kampta yapacağım yazmışsın.Bu yüzden sadece şehir de sürmeyeceksin;) Kamp için de arkaya bagaj alman işini görürsanırım. NG650 fiyatlara veya birazcık takviye ile ikinci el temiz biraz daha iyi birşey alabilirsin (Sedona Borla,Kron 500).Biraz araştırman lazım.Sahibindene,bisikletforuma veya face.te 2.el grupları var onları araştır.

Son olarak yaşın henüz küçük olduğu için çevrendeki insanlardan yardım istemen ve bu işin onlarla yapman daha iyi olur diye düşnüüyorum.Ayrıca kask almayı unutma ve kask takmayı ihmal etme ;)

ilk önce cevap yazdığınız için teşekkür ederim kask tabiki takıcağım kamp yapıcam derken bisikletle değil :smiley: onun için daha küçüğüm :smiley: normal bir yere kadar arabayla 2-3 km de yürüyerek babamla gidebiliriz :smiley:

bisiklet konusuna gelince fazla uzağa gitmeyeceğim günde 10-15 hadi taş çatlasın 20 (10km komşu köylere giderek gerisi şehir) km giderim o yüzden fazla iyi bir şeye gerek yok diye düşündüm

kadroyuda bisiklet tamircisine götürücem tabiki :smiley:

Herşey düşünüldüğüne göre bize de kazasız belasız sürüşler dilemek düşer o zaman ;) İstanbul için çokça bisiklet grubu var.Onları da takip edebilirsin ilerleyen zamanlarda ;)

malesef 419 grunge modeli yayından kalkmış bende babamla biraz düşündükten sonra salcano astro 210 almayı karar verdik fakat yokmuş sundu bisikletteki hüsnü abi bize salcano astro 241 sv modelini önerdi srv yokmuş bizde 241 sv modelini sepete attık sorun olmazsa 10 temmuzda(salı) satın alıcıcaz en geç 14 temmuz cumartesi elmize geçicek

bisiklet kargodan geldiğinde demonte halde olacağı için babamla bisikletçiye götürcez

teker teker fotoğraf çekicem ve yükleyecem siteye ama telefon kamerası ile çekiceğim için kalite biraz düşük olucak

Şimdiden hayırlı olsun o zaman.Sana 10 Temmuz gelmek bilmez de şimdi :smiley:

iki senedir bende ng 650 kullanıorum ...
orjinal lastiklerden beklediğim performans bu bisiklette yok :-(((
ayrıca salcanonun diğer modellerine göre hafif bile olmasına rağmen bana ağır geldi (alüminyum kadro , 26 " , yaklaşık 14 kg ...:smiley:
ama fiyat - kalite değerlendirmesi yaparsan ve kalın lastiklerden dolayı asfaltta fazla hız yapamayacağını yok sayarsan bence güzel bir seçim...
en başta bisikleti ne amaçla kullanacağınızı sonra boyunuzu ve kilonuzu en sonunda zevkinizi dikkate almanızı öneririm ...
iyi pedallar...

teşşekkürler sık sık model değiştiriyorum ama bu gün bizim buradaki bisikletçiye bakıcaz sedona borla yoksa 241 sv alıcaz salı günü

çoğunlukla şehirde kullanıcam ama köy köy dolaşmayıda düşünüyorum yada ormana kadar bisiklet ormandada kamp ve geri dönüş ama tabiki orman meselesi için daha küçüğüm

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.