Neydim? Ne Oldum? (Necati)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyhanozgur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,955
Ynt: Neydim? Ne Oldum? (Necati)

Yükseltmenin ne kadar yapıldığıyla ilgili net bir ölçü veremem. Tahminime göre 15-20 cm arasında bir yükselme oldu. Difransiyelin aşağıya indirilme olayı ise, normal olarak difransiyeli tutan vidaların arasına 5-6 tane pul konuldu ve öyle sıkıldı. Şu anda akslarla ilgili bir sıkıntı görünmüyor.

Etiketler

tatar_32' Alıntı:
necati bey helal olsun diyorum mükemmel olmuş ALLAH bizede nasip etsin inşallah

İnşallah sizin aracınıza da istediğiniz herşeyi yaparsınız. Bu arada "Necati" aracımın ismi, benim ismim Seyhan.

Sanırım necati ile yaptığım son of-road gezisinin fotoğrafları bunlar. Maalesef aracımı sattım. Tabi satmamın hayırlı bir nedeni var.

IMG_0067.jpg

SDC10416.jpg

34.jpg

Herkese selam aracın gerçekten çok güzel olmuş. Bende yeni aldım niva yı ufak tefek değişiklikler yaptım ama sizden fikir alacağım çok şey olduğuna inanıyorum... Benim merak ettiğim konu bu çamurlukları genişletme işlemini nası yaptınız ve ne kadar mal oldu söyleye bilir misiniz...

Buda benim NİVA'mın son hali...
42.jpg

34 UY 5513 Plakalı aracın sahibine duyurum...artık sitelerde göremiyorum niva'nızı gözüm hep arıyor sizi özellikle deniz kenarına bi Niva için bide Taunus için iniyorum ne yazıkki 2 aracıda göremiyorum :smiley::smiley: uzun bi süre bakan birisi hırsız gözü ile bakmayın o benim :smiley:

furkan883' Alıntı:
34 UY 5513 Plakalı aracın sahibine duyurum...artık sitelerde göremiyorum niva'nızı gözüm hep arıyor sizi özellikle deniz kenarına bi Niva için bide Taunus için iniyorum ne yazıkki 2 aracıda göremiyorum :smiley::smiley: uzun bi süre bakan birisi hırsız gözü ile bakmayın o benim :smiley:
O arkadaş aracını sattı.2006 Model beyaz renkli niva aldı :smiley:

ön koruyucu tamponu ve vinçi nerde kime yaptırdınız kaça malodu.ayna orjinal aynamı .yardımcı olursanız sevinirim

muratlimon' Alıntı:
ön koruyucu tamponu ve vinçi nerde kime yaptırdınız kaça malodu.ayna orjinal aynamı .yardımcı olursanız sevinirim

Evet ön tampon güzel olmuş.Ben de merak ediyorum nerede ve kime yaptırdınız.?

öncelikle araç süper olmuş , üstteki sis lambaları içim ruhsata işletmeye gerek var mı onu soracaktım...

legend91' Alıntı:
öncelikle araç süper olmuş , üstteki sis lambaları içim ruhsata işletmeye gerek var mı onu soracaktım...

Ruhsata işletmeye gerek varmı bende bilmiyorum hatta bu bilgi banada lazım ama sanırım 55 w sınırı var geçmemesi gereken, kapakları takılı olmalı gibi kulaktan dolma bilgilerim var. Muayenede de hafif kusur yazılıyormuş.

legend91' Alıntı:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=56717.0

burada bazı şeyler açıklanmış, belki ilginizi çeker.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri