Merhaba, 23 yaşındayım ve bu yaşa kadar ailemle klasik tatiller yaptıktan sonra tatillerimin organizasyonunu kendim yapıp bu güzel ülkeyi kendim keşfetmeye çalışıyorum. Haziran'ın son haftası ve Temmuz'un ilk haftası bir boşluğum olacak ve ben bunu iyi değerlendirmek istiyorum. Geçen sene Bozcaada'ya gittim ve çok memnun kaldım; tamamen okul stresinden uzaklaşmıştım, doğal ürünlerle, yeni tatlarla karşılaşmıştım, yurdum insanıyla uzun bir aradan sonra birlikte olmuştum(Üniversiteyi İstanbul'da okuduğum için), temiz hava almıştım, eğlencenin sadece gece hayatından ibaret olmadığını bünyeme ve arkadaşlarıma tekrar ispatlamıştım. Bunu söylüyorum ki siz de tavsiyelerinizi nasıl bir gezi tarzından hoşlandığımı göz önüne alarak verebilirsiniz. Sadece bu sefer aradığımın daha çok yönlü bir tatil olması. Mesela, hem güzel, temiz bir denize girerken hem de doğa yürüyüşleri yapabileceğim aynı zamanda da çarşısını gezip oranın kültürünü kapabileceğim şeklinde düşünebilirsiniz, bunun yanına da farklı doğa aktivitelerini de ekleyebilirsinizz. Muhtemelen imkanım Marmara Bölgesi'nde bir yere gitmeme izin verecek. Yani tavsiyeleriniz de İstanbul'dan en fazla 5-6 saat uzaklıkta bir yer olursa çok sevinirim.