Nerede Lastik Kestirebilirim?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan concrete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,043

concrete

Erisir menzil-i maksuda, aheste giden
Yer
İstanbul
Selam,

Anadolu yakasinda OK144 lastklerimi kestirecek yer ariyorum. Biraz sordum ama bulamadim. Hele bir de Bostanci - Pendik arasinda olursa super olur.

Etiketler
Ynt: Nerede lastik kestirebilirim?

Lastiklerinizi kestirecek yeri bilmiyorum ama OK lastikleriniz bir mt kadar çamurda iş yapar. Eğer lastikleri kestirirseniz yol güvenliğiniz azalacak. Naçizane uyarı.

Ynt: Nerede Lastik Kestirebilirim?

Uyari icin tesekkurler. Zaten hiz yapma gibi bir imkanim yok. Biraz daha hizi dusurup dikkati arttiracagim mecburen.

Bu konuda acil yardim alabilirsem, bayramdan once halledebilirim.

Yaw buralarda bir bulsam halledicam. Maslak tarafina gitme sansim yok. bakalim bulabilecekmiyim bir yer.

Izmitte var midir acaba?..

Onur arkadaşıma katılıyorum bencede kestirmeyin, o lastikler size yetecektir,
ha illaki mt diyorsanız bir takım LT/A alıp lastikleri yaz kış şeklinde kullanabilirsiniz.

selamlar.

power mekank

kayısdagında nıhat keskin , yarıs arabasının lastıklerını kestırmıstık , bakımlarıda genelde o yapar ,
yedpanın ılerısınde orman tarafında devam edın , yolun ustunde gorursuunuz , gozlemecı vardı yanında.

KML' Alıntı:
power mekank

kayısdagında nıhat keskin , yarıs arabasının lastıklerını kestırmıstık , bakımlarıda genelde o yapar ,
yedpanın ılerısınde orman tarafında devam edın , yolun ustunde gorursuunuz , gozlemecı vardı yanında.

Oralarda Ormanin karsisinda bir yerde, bir binanin alt katinda bir kac tane full arac gormustum. Fakat dukkanda hic bir tabela, isim, yazi falan yoktu. Acaba ayni yerden mi bahsediyoruz?

Tamamen ıslak zeminden ziyade, hafif ıslak veya şöför tabiri ile sabun gibi zeminlerde o tip lastiklerle çok sıkıntı yaşayabilirsiniz.
Aman dikkat.

gozlemecının yanıysa orası , 1 sene once yıne oralardaydı da tasındı telını verım sana daha detaylı tarıf eder
0532 211 21 80

ok 144 lastikler neden asfaltta bu kadar çok kayıyor benimkilerde çok kayıyor geçen yağmurda beykoza iniyorum kavacıkta ara bir yoldan kamyon çıktı karşıma hafif bir frene bastım direk kaymaya başladı, daha önce de temde bir hafif kayma vakkası var

Niva ile benim Bolu rampalarımda bir kayışım varki 15 sene geçmesine ragmen her OK144 gördügümde aklıma gelir..Aman dikkat.

Zaten ben bir cok, aslinda cok daha tecrubeli arkadasin aksine, OK larin camurda ídare eder' oldugunu asfaltta ise her sekliyle cok kotu oldugunu dusunuyorum. Niva gibi nispeten hafif araclarda camurda is gorurken, def da ayni derecede performansli degiller.

Kestireyim, kurtulayim diyorum. ;D ;D

Bende lt/a var bayagıda eski lastikler..Hatta bittikten sonra tekrar diş açılmış durumdalar şu anda..Öyle aman aman bir şikayetim yok..Hele karda harika..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR