Ynt: nedir bu cb-pmr-frs-gmrs..?
Günaydın;
Öncelikle SAYIN Akarlı,
akarli' Alıntı:
ali bey tamam siz yüce ve seçilmiş insansınız başkalarını küçük görmede üstünüze yok daha benim kim olduğumu bile bilmeden bilgiçlik taslıyorsunuz doğrudur bazı konularda daha bilgili olabilirsiniz saygı duyarım ama unutmayın ki karşınızdaki (sizce ne kadar aptal olursa olsun) sizden üztün yanları muhakkak vardır
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu
YÜCE ve SEÇİLMİŞLİK kelimelerini kabul etmiyorum,
sizin kim olduğunuzu bilmem gerekmiyor, bilgiçlik ve Küçük görmek değil ,
tecrübelerimi birilerine yanılmadan önce anlatıyorum, AKIL VERMİYORUM,
karşımdakini hiç APTAL görmedim :
Bence öğrenci aptal olabilir , fakat ona öğretemeyen Öğretmen APTAL olamaz , buna hakkı yoktur,
Çünkü ben Hocalarıma aynı şeyleri söyledim ve hala söylüyorum
" hocam ben aptalım gerçekten bu konuyu bana öğretebilirmisiniz"
onların hemen hemen hepsi " Tabii sizin gibi akıllı birisi bunları rahat öğrenir demişlerdi" fakat sorun benim öğrenmem değildi...
ONLARIN ANLATMASI idi... şimdi sizce YANLIŞ NEREDE.. ;D
İşte bunun için sizin kim olduğunuzu bilmem gerekmiyor ,
sadece yazdığınız yazıyı ve bu konuları bilmediğiniz halde ELEŞTİRİR iken ALAYCI tavırlarınızı ve Üslubunuzu beğenmediğim için yazdım
Bazı kişilerin yazdıkları yazılarından etkilenip benimle ALAY etmeye kalkan kişilere cevap vermediğimi bilmenizi isterim,
bu kişiler kendilerine verilen değeri hak etmeyen kişilerdir, hatır için dahi olsa kimsenin SALAKLIKLARINA katlanmam..
Yazınızda bahsettiğiniz konuların hepsi bence yanlış idi, hata yaptığınızı sizde biliyorsunuz bende,
bana veya Tevfik Hoca'ya Telefon açtınızda sizi veya bu forumdan kimseyi TERSLEDİK mi.???
Eğer cevap HAYIR veya EVET ise ...Lütfen buraya yazın..
Bazı KİŞİLERİN küçük gören yazılarına aldanmayın :-\
Bu arada yaşınız benden GENÇ olduğunu tahmin ettiğim için fazla derinlere inmiyorum
Bilgi Paylaşarak Büyümez, Sadece gelişebilir, çünkü Bilgi KAYNAKTIR, Gerçek bilgi değişmez.
Fakat bunu söyleyenler
Her DALKAVUK bir ENAYİNİN sırtından geçinir
Bazı konularda kendilerine bu sloganı uygun görenler , kendi tembelliklerinii örtmeye çalışanlardır
Araştırma yapmayı sevmeyenler ve cahiller , birileri nasıl olsa bu işi yapııyor bende ondan geçinirim diyenlerdir
Gerçekleri bulmak için , bir yerlerden yardım isteyenler ile , Asalak sınıfına giren DALKAVUK tipleri birbirinden ayırmak gerekir.
eğer bahsi konu web sitesindeki ( www.turkeyradiooperators.org ) PDF dökümanları alsaydınız ne demek istediğimi çok iyi anlardınız
Saygılarımla
Ali AKSOY
Haberleşme UZMANI