Navitech Nav - P200B vs Garmin GPS III Plus

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umut4200 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,888

umut4200

Yeni Üye
Mesajlar
5
Tepkime Puanı
0
Selam,
Ben yaklaşık 3 senedir Garmin GPS III+ kullanıyorum, kullandığım alanlar ise pek şehir içi değil daha çok şehir dışında gittiğim yeri işaretlemek ve yol çizmek için kullanıyorum ama gerek hafızası gerekte eski arayüzü nedeni ile biraz sıkıldım yerine makul fiyatlı bir arabada kullanmak üzere GPS almayı düşünüyorum. Fiyat aralığı ise maks 450-500tl bu koşullarda NAVITECH NAV–P200B (http://www.hepsiburada.com/navitech-navp200b-43-inc-1gb-flash-bluetoohlu-navigasyon-cihazi/productDetails.aspx?categoryid=257643&productid=otdelnavp200b) modelini buldum bu cihaz benim ihtiyaçları karşılarmı yoksa hiç uğraşmayıp emektar Garmin ile devam mı edeyim.
Bir de bişey daha sormak istiyorum google map kullanan GPS cihazları varmı (heralde vardır) hangi modeller ?
arazide olduğumuz zaman uydu fotografından orman içi yollar çok işe yarıyor (iphone'da kullandım).
teşekkürler
 

Etiketler
Ynt: Navitech Nav - P200B vs Garmin GPS III Plus

Selamlar,
Navigasyon cihazları/yazılımları (Navitech i bilmiyorum) genelde track record etmezler. Dolayısı ile bu özelliği kontrol etseniz iyi olur gibi geldi bana. Ayrıca, toz/toprak bu cihazın "dokunmatik" ekranını zedeleyebilir..

Google Map yada Google Earth (uydu fotoğrafı dediğiniz için) kullanan GPS cihazı ile karşılaşmadım maalesef ama PC üzerinde, bir şekilde hallediliyor.

Bence, GPS cihazından "beklentilerinizi" listeleseniz daha kolay cevap bulursunuz bence..

iyi günler dilerim, reha
 

Ynt: Navitech Nav - P200B vs Garmin GPS III Plus

ben navitech p200 kullanıyorum. çok beğenerek aldım fakat güncellemeler yeterli değil. bildiğim kadarıyla firmalar gittikleri illerin kadastro haritalarından yükleme yapıyorlarmış. bu yüzden haritalarda tutmayan noktalar oluşabiliyor. hatta ben bir keresinde cihazın yönlendirdiği bir noktadan geçiş yapmayı denedim. yaklaşık 20 dakikalık yolu (kaybolmak diye buna derim) yaklaşık 1,5 saatte tamamladım. beni öyle bir yere soktuki anlatamam. altımda 4x4 olmasa çıkamazdım sanırım. :smiley: . bu yüzden şimdi terettütlüyüm bu konuda. pek güvenmemek gerekiyor. yada ben teknoloji cahili oldum bu cihaz yüzünden. haritada yol olarak görülen yerde yol yok, yada yol olmayan yerden yol geçiyor. kayıt ettiğim halde tekrar yolu görmüyor. aslında bu cihaz konusunda yardım edebilecek biri varsa sevinirim.
 

Ynt: Navitech Nav - P200B vs Garmin GPS III Plus

navitech cihazını almış buluunduk malesef
5 yıllık emektar programı da güncel ama güvenip yola çıkıyorsunuz bir bakmışsınız alakasız bir yerdesiniz
hiç tavsiye etmem
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,624
Mesajlar
1,521,260
Kayıtlı Üye Sayımız
172,270
Kaydolan Son Üyemiz
Engin paslı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst