KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Herkese iyi gunler bende navara sahibiyim dememe az kaldi arabayi kismetse yarin aliyorum istabuldan gelcekmis ankaraya birazda o surer heralde.tam 110 sayfa okudum ama daha fazla goz beyin kombinasyonum el vermedi.bu aradaadim basri 23 yaindayim.Burda ogrendigim uzere araci offroada hazirliycam ama bunu babama fazla yuklenmiyim diye yazin baslamayi dusunuyorum.İlk sorumu o zaman sorayim rahatliyayim araci 4x4 le modeli alcaz kismetse internette lastik olcusu 25565r17 yaziyor sanirsam ayni jant gelir yaza kadr en azindan lastikle basliyayim malum ankarada kar belli simdi sunu sormak istiyorum bu olculerde kar icin ve ayda 1-2 kampa giderim camur da oluyor bu kosullarda en iyi lastik secimim sizce ne olmali bfgoodrich at michelin cross latitude gibbi secenekler var sizde bahsetmistiniz simdiden tesekkurler ve nice yardimlasmalara
Bu arada cahilligime veririseniz ben bu lastigi baska olculerde kullanabilirmiyim ayni jantla mesela 26565r17 bunun bir siniri varmidir sanirsam belli bir olcude surtme felan yapiyor yaziyordu