endy
LaNd RoVeR SeRiEs III - Discovery I 1995 3,9 v8ies
Arkadaşlar,
Bu baharı ve yazı bisiklet idmanları yaparak geçirmek istiyorum, çünkü sporu günlük hayatımın bir kısmına adapte edemezsem yapamıyorum istediğim kadar, bir çok günlük işimi bisiklet ile halletmeyi düşünüyorum, bunun yanı sıra kısa bisiklet gezileri de yapmak istiyorum. iş nasıl bir bisklet almam gerektiğine gelince çok uzun zamandır ayrı kaldığım bir konu olduğu için kafam baya karıştı, bir çok yeni marka ve model görüyorum. işin içinden çıkamadım.
Ama ne istediğimi biliyorum,
olabildiğince hafif olmalı, güzel hızlanmalı, rampa ve yamaçlarda vitesi süper işe yaramalı,
Boyum uzun 190 cm ona uygun olmalı,
Şehir kullanımına uygun olmalı
Şimdiden değerli fikirleriniz ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim
Marka Model belirtirseniz rahat inceleme imkanı bulabilirim
Herkese çok teşekkür ederim.
Bu baharı ve yazı bisiklet idmanları yaparak geçirmek istiyorum, çünkü sporu günlük hayatımın bir kısmına adapte edemezsem yapamıyorum istediğim kadar, bir çok günlük işimi bisiklet ile halletmeyi düşünüyorum, bunun yanı sıra kısa bisiklet gezileri de yapmak istiyorum. iş nasıl bir bisklet almam gerektiğine gelince çok uzun zamandır ayrı kaldığım bir konu olduğu için kafam baya karıştı, bir çok yeni marka ve model görüyorum. işin içinden çıkamadım.
Ama ne istediğimi biliyorum,
olabildiğince hafif olmalı, güzel hızlanmalı, rampa ve yamaçlarda vitesi süper işe yaramalı,
Boyum uzun 190 cm ona uygun olmalı,
Şehir kullanımına uygun olmalı
Şimdiden değerli fikirleriniz ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim
Marka Model belirtirseniz rahat inceleme imkanı bulabilirim
Herkese çok teşekkür ederim.