Nacizane Düşünce Ve Tavsiyelerinize İhtiyacım Var.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cem uludinc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,735

cem uludinc

Kamp II
Yer
Karşıyaka
Arkadaşlar merhaba,daha önce 4*4 araç almadım 2.araç olarak ihtiyacım var ağır OffRoad yapmam genel olarak tekne çekmek ve kampa gidebilmek için düşünüyorum.Malum sitede bu aracı buldum ama tanıyan veya bilgisi olanlardardan düşüncelerini bekliyorum.Araç LPG'li bu araçlarda LPG tankı nereye konuyor bilmiyorum çünkü bagaja ihtiyacım var ayrıca bu araçların yıllık MTV ne kadardır kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-turkiyenin-en-temiz-pajerosu-bundan-temizi-yok-sikir-sikir-173092992/detay/

Etiketler
Ynt: Nacizane Düşünce Ve Tavsiyelerinize İhtiyacım Var.

Merhaba,bu kasanın kullanıcısı değilim.Bir önceki kasanın Galloper olanını kullanıyorum.
Araçtan son derece memnunum.3.0 V6 olmasına rağmen gerçekten yeterli performansta.

LPG tankı bagajda hayli yer kaplamakta.Linkteki araç yedi koltuklu ve tank ile ?
Örnek resim olarak 180957657 nolu ilana bakıp tank yerleşimini görebilirsiniz.
Ayrıca 186497783 nolu ilnda da dizel bir modeldeki ferahlığa bakınız.
Bagaj ihtiyacınız varsa dizele bakmanızı naçizane tavsiye ederim.

Bir de tekne çekme konusu ile ilgili olarak manuel şanzıman bana göre tercih sebebidir.
Gerçi ben arazide her zaman manuelciyimdir.Belki ileri yaşlarda otomatik düşünebilirim.
Otomatikçi arkadaşlar kızabilir ama arazide ne zaman ne olacağı belli değil.
Manuele de herşey olabilir ama otomatikte sorun olursa çekilmek kaçınılmazdır.

Dizel nispeten yavaş kalır,hantal izlenimi verir ama şanzıman sayesinde arazide fark yoktur.
Asfaltta ise zaten arazi aracı olduğu için aşırı performansa gerek kalmayacak sürüş şarttır.
Birebir aynı aracı olanlardan daha açıklayıcı bilgiler gelir umarım.
Şahsi bilgi ve tecrübelerimdendir,yardımcı olması dileğimle.

Bahadır bey teşekkür ederim ilginize dediğiniz gibi sanırım dizel ve manuel şanzıman benim için için daha doğru bir seçenek gibi gözüküyor.Aslında Galloperlara da bakıyorum ama düzgün ve bilindik bir araç bulmak çok zor umarım denk gider işim.

Pajero Pinin 1.8 GDI ların yakıt giderleri nasıldır acaba?
Kullanan arkadaşlar bilgi verebilirmi?

Aslında Galloper yeni farkedilmeye başlayan bir araç.
Bazıları çakma Pajero,bu araç alınmaz demektedirler.
Biz 2000 modeli,dört yıldır memnun olarak kullanıyoruz.
Hatta iki yıldır hanım el koydu,araziye çıkmıyoruz.

Piyasadaki bazı Galloper'lar arazi görmemiş gibi gözüküyor.
Detaylı incelerseniz doğru bir araç bulabilirsiniz sanırım.
Tabii bir de Toyota veya Nissan tiplerine de bakılabilir.

Her şeyden önemlisi servis ya da usta bulmak lazım.
Eğer güvenebileceğiniz bir yer veya usta varsa ona da danışın.
Hatta onun önereceği araçlara bakmaya çalışın,referans olabilir.
İkinci elden araç almak zor değil gerçekten çok çok zordur.

Düşündüğünüz araçlara buradan elimizden geldiğince tüm arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
Galloper'ında Pajero'nunda dizelleri var.Toyota ve Nissan bakılabilecek markalar.

Hep Japon öneriyorum ama ben bunlardan menunum,sağlam ve dayanıklı araçlar.
Bir sürü modifiye parça gerekmeden kendinden bir sürü şeyi hazır.
Gerektiğinde 32 inche kadar zorlarsanız 33 lastik bile takılabiliyor.
Tabii biraz dikkatli olmak,azıcık ayar yapmak şartıyla.
Vakitler uyuşursa her zaman araç bakabiliriz.Kolay gelsin.

şimdi farkettim galloper ve pajero ne kadar benziyor,,, bu araçlar aynı fabrika yada ortak üretim filanmı ,?

Murat Bey,Mitsubishi bu kasayı 90-91 gibi bitirmiş,Kalıpları ve lisansi Hyundai almış.
Üç ve beş kapılı olarak üretimini on yıldan fazla devam ettirmiş.

Ülkemize 2.5 TDI dizel ve 3.0 V6 benzinli motor seçenekleriyle ithal edilmiş.
Her motor tipinde manuel ve düz vites tiplerinde alt seçenekleri de vardır.

Genelde deri koltuk ve merkezi kilit,klima,elektrikli cam ayna standart araçlardır.
Dizeli 105,benzinlisi 140 beygirdir.Otomatik alırken azami dikkatli olunmalıdır.

ttogan' Alıntı:
Murat Bey,Mitsubishi bu kasayı 90-91 gibi bitirmiş,Kalıpları ve lisansi Hyundai almış.
Üç ve beş kapılı olarak üretimini on yıldan fazla devam ettirmiş.

Ülkemize 2.5 TDI dizel ve 3.0 V6 benzinli motor seçenekleriyle ithal edilmiş.
Her motor tipinde manuel ve düz vites tiplerinde alt seçenekleri de vardır.

Genelde deri koltuk ve merkezi kilit,klima,elektrikli cam ayna standart araçlardır.
Dizeli 105,benzinlisi 140 beygirdir.Otomatik alırken azami dikkatli olunmalıdır.

çok teşekkür ederim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,578
Kaydolan Son Üyemiz
UZİUZİ

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR