Murat Dağı (Solo haftasonu faaliyeti)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdiyilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,739

erdiyilmaz

Yeni Üye
Mesajlar
2
Tepkime Puanı
0
Haftasonu tek başıma Murat Dağı'na gittim. Daha önceden oraya gitmemiştim. 1400mt'ye kadar araç çıkıyor. Kalanını kamp yüküyle yürüdüm. Kamp yüküyle 3 saatlik yürüyüşün ardından Zirveye 200mt kala 2100mt'ye kampımı kurdum. Jandarma kampa izin vermediği için ormandan yürümeyi tercih ettim. Güzel çam ormanları ve kar örtüsüyle sessiz sakin bir gece geçirdim.

Tarih: 2-3 Mart 2013

Ulaşım: Uşak üzerinden geliş düşünenler için Banaz yönünden toprak yol mevcut ancak şu an kardan kapalı. Kütahya tarafından Altıntaş ilçesinden ulaşım açık. Gediz üzerinden ulaşım açık. Gediz'den itibaren Altıntaş yoluna 20Km devam edip, sağa yol ayrımından itibaren 7Km daha gidiliyor.

Sanırım Nisan ayı ortalalarına kadar kar kalır, sonra kar kalmaz. Yukarı kayak pisti kurma çalışmaları da varmış. Basit bir BabyLift kurmuşlar.

Erdi YILMAZ

































Yürüyüş rotası:

Link: https://maps.google.com/?ll=38.948529,29.630041&spn=0.014535,0.033023&t=h&z=16

 

Etiketler
Ynt: Murat Dağı (Solo haftasonu faaliyeti)

jandarma kampa niye izin vermiyor
 

Ynt: Murat Dağı (Solo haftasonu faaliyeti)

ali önder' Alıntı:
jandarma kampa niye izin vermiyor

Jandarma kaymakamlıktan izin belgesi istiyor. Dağ benim dağım kardeşim sana ne zararım var diyemiyorsun. Eğer iznin yoksa 3-5 eli silahlı asker çadırınızı yaka paça söküp sizi usulca kovuyor. Bölge Jandarma Komutanlığının yaptığı aynen bu maalesef. O nedenle mümkün olduğunca kimselere görünmeden yukarı çıkmakta fayda var, yoksa terörist muamelesi görebilirsiniz.
 

Ynt: Murat Dağı (Solo haftasonu faaliyeti)

Mountain 25 değil mi bu hocam ? Solo'da ağır gelmiyor mu size acaba ? Bende bunu düşünmekteyim ? ikinci el 700 tl satıyor biri, alsam mı karar veremedim ?
 

Ynt: Murat Dağı (Solo haftasonu faaliyeti)

demekki geldiğin dağa göre değişiyor haburda dağdan gelenleri davul zurnayla karşıladılar burda senin çadırını apar topar söküp in asağı deyiırloar ilginç(siyasi olmadı değil mi)