Munkunse Tavsıye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan guney Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,402
G

guney

Ziyaretçi
tekrardan merhaba , ben her sene fetiyede bir çadır kampında., tatılımın bir kısmını gecırırım. burdakı sorunum, sanırım 4 . senesıne gırecek , işletme sahıbı degıştı. evet gelengıdenı aratır" lafı gayet dogrudur. gelen işletmecıyı nasıl anlatırım bılmıyorum. seyredenler olmuştur. 101 dalmaçyalıda baş kotu olarak . bir kadın vardı... neyse.
işletmecımız. hal ve tavırları, yerlı muşteriye o kadar mukemmelkı. sabah 8 : 30 da çadırlardakın kellelerı saymak için çadırları tek tek dolaşir. yuzu devamlı mukemmel derecede asıktır. okadar yardım severdırkı işleri hep yokuşa surer. sanarsınız toprak agası.... saya saya boyle gıder ... bir sene , ikinci sene tat5il kabus oldu... bu sene hanım gıtmeyelım diyor .
aksıne bende gitmek istıyorum. çünku, işletmenin istedigıde tahmının ce bu. yerlı turist gelmesın. bu na istınaden birakmak istemıyorum. bir de direk olay 7 sene, artık özleşşleştık mekanla. okadar alışmışlıgımız var, okadar ahbap, dost gelde gıtme... ben hersene karavancı ve çadırcı dostlarımı gormekten büyük mutluluk duyarım.

uzatmadan ...
bu iş duzenleyen. yada muşterı menmunıyetı adına bizlerı kollayan, buraların işleyışinı konturol eden. ve yahut bir şekılde fıkır ala bıleceyım.....

şimdiden yardımlarınız için teşekkurler.

saygılar...[attachment=1]

KAMP__89.jpg

Etiketler

Ynt: Munkunse Tavsıye

sonucta o kamp yerinin resmi bir tuzel kisiligi vardir ve tuketici derneklerinin hesap sorma alanina giriyordur .. ama guleryuzlu olmamanin maalesef bir cezai yaptirimi oldugunu sanmiyorum.. olsa olsa birdaha gitmezsiniz ama o zamanda zaten istedikleri bu diyeceksiniz ... zor durum bende olsam kizardim .. ???

Ynt: Munkunse Tavsıye

Çaylak:)' Alıntı:
Merhaba. Bahsettiğiniz kampingin adı ney? Fethiye'ye yolumuz düşerse gitmeyelim oraya :smiley:

merhabalar...
ustadim gitmemek care olsa, gitmeyelim diyecegim.
lakin bu mekanlar hepimizin,
devlet al bu arazıyı ne yaparsan yap demiyor. al burayı kamp diye işlet diyor.
tamam para kazanacak sın ama..... neyse...

abi bende gitmeyim diyorum ama bakalım nereye kadar.

bu arada yer ölü deniz de ... isim vermek olurmu bilmiyorum...

saygilar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri