Mud Terrain Lastik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Felice Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,598
Ynt: Mud Terrain Lastik

Adrenalin' Alıntı:
... ne biçim ülkedir bu? ne lastik var ne parça var, varsa da çok pahalı... insan kafayı dağıtmak için bir hobi ediniyo sinir sahibi yapıyorlar adamı... neyse.. :smiley: gezenbilir iyidir ama...

size katılmamak elde değil,
gelişmekte olan ülke olmanın sıkıntıları bunlar,
hem piyasa durgun hem satışı çok olan bir ürün değil hemde raf ömrü meselesi var, o yüzden sıkıntılı,
ama ben henüz vazgeçmiş değilim halen peşindeyim, gy wrangler mtr için fabrikadan haber bekliyorum, gelişmeleri paylaşırım

Etiketler

Felice' Alıntı:
size katılmamak elde değil,
gelişmekte olan ülke olmanın sıkıntıları bunlar,
hem piyasa durgun hem satışı çok olan bir ürün değil hemde raf ömrü meselesi var, o yüzden sıkıntılı,
ama ben henüz vazgeçmiş değilim halen peşindeyim, gy wrangler mtr için fabrikadan haber bekliyorum, gelişmeleri paylaşırım

Mesutcum , lastikleri taktırırken , görüştüğüm Goodyear bayisine 35 x12,50x 15 in stepne olarak beşinciye ihtiyacım olduğunu söyledim, bana siparişle kısa zamanda getirebileceklerini hatta belki ellerinde olabileceğini söylediler, istersen tekrar görüşeyim , istediğin ebat nedir? Benim gibi aracını hem gündelik hem arazide kullanan biri için GY güzel bir lastik, çok agresif değil, yok gürültüsüde gözardı edilebilecek seviyede, yağmurlu ve kuru asfaltta performansıda oldukça iyi geldi bana.

Selamlar

NANKANG 889 diye bir lastik satılıyor ülkemde... 285/75/16 var ellerinde .. bugün sordum .. ama lastik nedir ne değildir bilemiyorum vallahi.. biraz risk gibi hani

discovery-V8' Alıntı:
Mesutcum , lastikleri taktırırken , görüştüğüm Goodyear bayisine 35 x12,50x 15 in stepne olarak beşinciye ihtiyacım olduğunu söyledim, bana siparişle kısa zamanda getirebileceklerini hatta belki ellerinde olabileceğini söylediler, istersen tekrar görüşeyim , istediğin ebat nedir? Benim gibi aracını hem gündelik hem arazide kullanan biri için GY güzel bir lastik, çok agresif değil, yok gürültüsüde gözardı edilebilecek seviyede, yağmurlu ve kuru asfaltta performansıda oldukça iyi geldi bana.

Selamlar

Yavuz gy fabrika satış temsilcisinden haber bekliyorum, o yüzden sana dönemedim, duruma göre haberleşiriz,

selamlar.

Adrenalin' Alıntı:
NANKANG 889 diye bir lastik satılıyor ülkemde... 285/75/16 var ellerinde .. bugün sordum .. ama lastik nedir ne değildir bilemiyorum vallahi.. biraz risk gibi hani

paylaşım için teşekkür ederim, bildiğim kadarıyla tayvan malı lastik NANKANG.

285/75 r 16 M/T lastik arıyosanız size kesinlikle Federal M/T yi öneririm lastiklerin performansı gerçekten çok iyi , görümüşü ve agresifliğide süper,fiyatlarıda gayet ekonomik.tavsiyem bir araştırın bildiğim kadarıyla 285/75R16 lariçin şu anda sipariş yazdırılıyormuş 1-1,5 ay sonra geln malların içinde varmış bu ebatlar.federal lastiklerinin Türkiye distribütörlüğnü 2009 itibariyle mollaoğlu otomotiv diye bir firma almış bilginiz olsun. www.federalturkiye.com adresinden lastikler için irtibata geçebilirsiniz.

M-T-1.jpg

Alp1243' Alıntı:
285/75 r 16 M/T lastik arıyosanız size kesinlikle Federal M/T yi öneririm lastiklerin performansı gerçekten çok iyi , görümüşü ve agresifliğide süper,fiyatlarıda gayet ekonomik.tavsiyem bir araştırın bildiğim kadarıyla 285/75R16 lariçin şu anda sipariş yazdırılıyormuş 1-1,5 ay sonra geln malların içinde varmış bu ebatlar.federal lastiklerinin Türkiye distribütörlüğnü 2009 itibariyle mollaoğlu otomotiv diye bir firma almış bilginiz olsun. www.federalturkiye.com adresinden lastikler için irtibata geçebilirsiniz.

Evet, federal lastikleri ile ilgili çok olumlu eleştirler okuyorum bende. Ancak Cooper Discoverer STT buldum ve aldım. Dolayısı ile uzun bir süre için konuyu kapattığımı düşünüyorum...

285/75 R 16 M/T yi bilmiyorum ama 265/75 R 16 FEDERAL M/T www.lastix.com da satılıyor. Ayrıca ellerinde birçok ebatta FEDERAL M/T var ihtiyacı olanlar kontağa geçebilir.

merhaba ben bugün 285-75-16 nankang n889 aldım aslında benim 17 inç cantlarım ve bu lastikler için yeni cantlarda aldım ben off road yapıyorum bu hafta sonu arazide deneyeceğim sana istersen bilgi veririm fiyat vs...

ceritiplik' Alıntı:
merhaba ben bugün 285-75-16 nankang n889 aldım aslında benim 17 inç cantlarım ve bu lastikler için yeni cantlarda aldım ben off road yapıyorum bu hafta sonu arazide deneyeceğim sana istersen bilgi veririm fiyat vs...

ilgine çok teşekkür ederim. Ben de cooper STT aldım. dolayısı ile lastik problemimi nispeten çözülmüş oldu. Çok da memnunum... siz de güle güle kullanın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR