sercandincer
Ana Kamp
52 willys cj5 görüntü revizeli audi dizel motorlu jeepim.Şanzıman küpeleri kopmuştu ve şanzıman traversin üstüne oturmuştu.Viteslerde atma ve arazilere geçmeme vardı.Travers ve takozlar yerine takıldı.Bu sefer de biraz süratli gittiğimde tak tak tak diye ses gelmeye başladı.Şaft diye tahmin ettim ve ustanın yolunu tuttum.Anlattım durumu.Ben yaptığımda ona göre ayarladım mümkün değil dedi.Hakikaten ustanın yanına gittik.Sanki dişçiye gittiğinde acısı geçer ya aynen öyle.Ses yok.Ayrıldım 1 saat sonra yine varNeden olabilir sizce?Sanki şaft ayarı bozulmuş bir yere vuruyor her döndüğünde.Bir de asıl önemli olan fren.Dört tekerde kampana.Baştan sola çekiyordu.4 merkez değişti.4 balata yeni.Sağ aks kaynaklıymış.Usta tornacıda ayarlattı.Az önce bi konuda okudum.Fren sorunu yaratabilir diye.Hortumlar değişti.Yine hafif sola çekme var.Frenciler aracı görünce bakmıyor.Dükkan boş.İş var yapamayız diyorlar.Bıktım artık laf anlatmaktan.Tazyik yok frenlerde.Ancak 2. pompalamada fren tutuyor.O da çekiyor.Nasıl halledebilirim bu işleri.Lütfen yardım. :