Moz Side Off the Road - Apprentice

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MOZ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,199

MOZ

Yeni Üye
Mesajlar
13
Tepkime Puanı
0
Bu da bizim Katır...

101020091146.jpg

katrm.jpg

sonradan2.jpg

sonradan4.jpg

sonradan8.jpg

Camurlu gunlerde bulusabilmek uzere ben birseyler yapmaya basliyorum :smiley:
Herkese, selamlar , saygilar
 

Etiketler



Ynt: Moz Side Off the Road - Apprentice

Aracınız temiz görünüyor.hayırlısı olsun bol off road lu günler dileğimle.yalnız arazi aracı biraz tırtıklı lastik ister.çamura girmeden lastik temin etmeniz iyi olur.sitemizden lastik konusunda bilgi edinebilirsiniz.
 



Ynt: Moz Side Off the Road - Apprentice

araç güzel ama üzerinde biraz oynarsanız daha alımlı olur bence çok sade duruyo
 

Ynt: Moz Side Off the Road - Apprentice

Tum guzel dilekler icin tesekkurler.

Bünyamin Abi, dur daha araci yeni aldik. Guzel degisiklik planlarim var. Yavas yavas hepsini yapacagim.
Yukselecek, offset jant takilacak, Tepesine onune sisler takilacak, vites topuzlarini aldim mesela , onlar degisecek :smiley: daha isi coook :smiley:

Bu arada, MOZ benim lakabimdir tahmin edersinizki, tum eski arkadaslarim boyle der. Onun icin bunu kullaniyorum.
Apprentice, caylak demek. Caylakligimdan, konuyu ingilizce yazmamam gerektigini dusunemedim. Haklisiniz.
Saygilar,
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Mesajlar
1,524,205
Kayıtlı Üye Sayımız
166,628
Kaydolan Son Üyemiz
Rigor

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst