KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
konu başlığımızın ziyaret edilmesinde 275 000 sınırını da zorluyoruz...eski bisikletime kalmış olmama rağmen takipçilerimi yarı yolda bırakmayacagım.teşekkürler
selamlar
hala hayattayım ancak bisikletim sizlere ömür...sag ayagım hala sıkıntılı ve yürümeye çalışıyorum şiş inmesi zaman alacak.ayrıca her ıkı dızımde de agrılar mevcut.
seyredemeyenler için bır link paylaşıyorum...
Çok geçmiş olsun. İnsanlık ölmüş hakikaten.
Sen bir bisikletçi ile trafik tabelası arasındaki farkı bile bilmiyorsan ne demeye araç kullanıyorsun.
Yalan beyan tabi ama belkide bilerek çarptı adam size. Öyle gereksiz insanlar ile aynı oksijeni paylaşıyoruz ki.
Güzel ülkemde bisiklet sporu yapılabilecek o kadar çok güzergah var , ve konuyu okuduğumda bir iç çekmiştim. Size imrenmemek elde değil.
Bir an önce sağlığınıza ulaşmanız dileğiyle .
teşekkürler...
evet yavaş yavaş pedal çevirmeye başladım.kaza bela uzak dursun...artık dağ taş gibi bisikletle yanlız kalacağım yerlere gitmeyi tercih edeceğim bundan sonra...selamlar
selam millet...
veee yine ben...geri dönüşümüz muhteşem olacakdı.oldu da...yola bu sefer yine daha da saglam ve unlü bi başka modelle devam edeceğiz...CANNONDALE SUPER V SL.......huzurlarınızda...
özlem sona erdi...