KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
antalya-doyran goletı cevresıdır...merak edenlere.yanlız benım gectıgım yol dıyemeyecegım yerı sel ve erozyon paramparca etmıs.ancak gezecek asıl zaman su sıralar cunku haava serın her yerden sular akıyor tabıat yenı yeserıyor.ve ben fotosunu cekemedım ancak yenı dogum yapan bır anne kecı ve 1 saatlık yavru oglagı da gorme sansını yakaladım.anne kecının kordonu haala dısarda ve yavrucuk da ıslak ıslak ve daha ayaga bıle kalkamıyordu..urkutmek ıstemedıgım ıcın foto ıcın ustelemedım.
zor bı ıstır hem foto yakalamak hemde devam etmek.zamana karsıdır yaptıgınız ıs..hem saatı hem havayı kontrol edıp uygun anda uygun kareyı gorebılmek...bır de kıcı kırık bı cep telefonundan adam gıbı kareyı yakalayıpda ıstedıgınız sonucu alamamak hayal kırıklıgı ve bolca kufur getırır...cunku aynı sartlarda yuzde yuz aynı kareyı bırdaha elde edemeyeceksınızdır o anı kacırıranız...bırde boktan yanı mercegın dar bır goruse sahıp olmasından dolayı fazla bır secenegınız de yoktur.gozunu seveyı adam gıbı makınelerın...
herkese merhaba...uzun bi ara vermek zorunda kalmıstım...tekrar kaldıgımız yerden devam edıcez...lastıklerı yenıledım.bı de fotograf makınesını...bakalım ne olacak...sanırım haala sıtenın en cok zıyaret edılen konusu olmaya devam edıyoruz acık ara...