Motosikletinizle Yılda Ortalama Kaç Kilometre Yol Yapıyorsunuz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,962

Motosikletinizle yılda ortalama kaç kilometre yol yapıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    40
Ynt: Motosikletinizle Yılda Ortalama Kaç Kilometre Yol Yapıyorsunuz?

sinan-izmir' Alıntı:
Yılda 100 bin ???
Afalladım şimdi :D.365 güne bölsek günde 275 km yapıyor.
Motoru merak ettim.Transalp mi var?
650 bmw,250 cbf,o km yi 250 cbf ile yaptım anlarsın ekonomiyide düşünmek lazım ;)

Etiketler

mrtvural' Alıntı:
Ufuk abim.. BMW üzerinde fotoğrafın var ama HONDA'dan bahsediyorsun.
Bir ara geleyim de güzel bir fotoğrafını çekeyim HONDA ile. Fakat sana yakışacak en güzel motoru biliyorum ben.

Murat VURAL
KOCAELI
sende biliyorsun murat BMW yi yeni sattım,parça sorunu illallah ettirdi, honda ile daha ekonomik ve güven veriyor uzun yollarda.

Haklısın Ufuk Abi.. CBF'ye bakmıştım ben fakat bazen kırsala araziye, dağlara ormanlara gittiğim için 200cc'lik HONDA ENDURO aldım borç-harç idare edyor şimdilik beni.

Yolun hep açık olsun, Allah kaza-bela vermesin

Murat VURAL
KOCAELI

mrtvural' Alıntı:
Haklısın Ufuk Abi.. CBF'ye bakmıştım ben fakat bazen kırsala araziye, dağlara ormanlara gittiğim için 200cc'lik HONDA ENDURO aldım borç-harç idare edyor şimdilik beni.

Yolun hep açık olsun, Allah kaza-bela vermesin

Murat VURAL
KOCAELI
sağol abim,ama ilerde bende 200 lük bir ktm alıcam araziye bende hastayım,üyelerimizden bayram KUROSÇU benim burada oturur onunla araziye çıkacağım.

skyflood' Alıntı:
Daha iki yıl omadı motorumu alalı 28.000 yapmışım, üstünden inmiorum galiba 8)
motor bir tutkudur bir aşk,tır onu seversen sana saygı duyar,eşinden ayrılırsın ondan asla,aman hanım duymasın bu yazımı işim biter sonra. :-\

mrtvural' Alıntı:
Konu anlaşılmıştır.. İnşallah...

Aslında sana DRAGSTAR gider yaa.. neyse.. ;)

Selamlar
Murat VURAL
yok be abi arkadaşlar shodow alalım diyorlar ğır bi işi onlar gelemem ben dağlara ormanlara giren yolda gitmeyen adamım zaten sitemizde yoldan çıkanların sitesi değilmi, ;)

Haklısın.. Benim hayalim, bir iş bulup para kazanmaya başlayablirsem boyuma göre biraz daha büyük hacimli bir ENDURO satın almak. Dağlardan derelerden tepelerden vazgeçemiyorum ama uzun yol da yapmak istiyorum... Kısmet..

KTM200 SX mi yoksa ECX mi düşünüyorsun? Onlar tam cross bana çok yüksek geliyorlar. nerdeyse 90cm sele yüksekliği var

UFUKK' Alıntı:
motor bir tutkudur bir aşk,tır onu seversen sana saygı duyar,eşinden ayrılırsın ondan asla,aman hanım duymasın bu yazımı işim biter sonra. :-\

aynen anlattığın gibi oldu daha önce ara ara arkadaşların motorlarına falan biniodum 2007 nisanda Gilera runner aldım 8 ayda 10bin km yapmışım işim gereği istanbul içi çok dolaşıyorum. daha sonra şimdiki motorum olan DL 650 yi aldım onlada 28000 km yapmışım. 3-4 ay oncede arabamı sattım 2 yılda sadece 5bin km yapmışım evin önünde çürüyecekti az kalsın :smiley:

Ben hala şaşkınım valla.Benim bildiğim Brezilya malı CBF250 mekanik olarak kaldıramaz o kadar kilometreyi;baştan sona iki üç defa yenilenmesi gerekir o motorun.
Okuyup üflettinizmi o motoru ya da kargo uçağıyla bir oraya bir buraya gitti de o şekildemi yaptı o kadar yolu ;D ;D ;D

Bir takometre fotoğrafı koyun da susturun beni ;D ;D ;D

sinan-izmir' Alıntı:
Ben hala şaşkınım valla.Benim bildiğim Brezilya malı CBF250 mekanik olarak kaldıramaz o kadar kilometreyi;baştan sona iki üç defa yenilenmesi gerekir o motorun.
Okuyup üflettinizmi o motoru ya da kargo uçağıyla bir oraya bir buraya gitti de o şekildemi yaptı o kadar yolu ;D ;D ;D

Bir takometre fotoğrafı koyun da susturun beni ;D ;D ;D
hahaha içi beni yakar dışı seni yakar derler ya işte öyle 1 defa sıfırladım motoru,kargo ile km dönmezki sabit kalır ;) ama bakımları hep düzenlidir fiyatıda of of şöhrettir,daha pahalısı yok valla,ama brezilya çinin parmağı değmesinde nereli olursa olsun.ha birde 100 bin km de dijital otomatik sıfırlıyor yeniden başlıyor.şu anda 21 bin km de 3 kere sıfırladı çaktırma ;) ;)

Ne motormuş yau..

HONDA değil mi?? başka lafa gerek yok ( itiraf etmem gerekirse ben motosikletimi almadan önce YAMAHA'cıydım.. montlarım, gömleklerin eldivenlerim hep yamaha )

mrtvural' Alıntı:
Ne motormuş yau..

HONDA değil mi?? başka lafa gerek yok ( itiraf etmem gerekirse ben motosikletimi almadan önce YAMAHA'cıydım.. montlarım, gömleklerin eldivenlerim hep yamaha )
o karada doğru murat ama 125 cc ybr çok dayanıkla makina istanbulda kuryeler çok değer verip kullanıyorlar yoğun şekilde.bu sırada murat istanbuldaki iftar yemeği süperdi,sedat açıl,a mert kığılı,ya nursele,koza,ya seval hanıma,ve yalnızlık çektirmeyen oradaki dostlara çok ama çok teşekkür ederim, murat mükemmel insanlar,hepsi sağolsunlar.

Evet;yüzbinden sonra sıfırlıyor takometre doğru.
Benim hem motora hem size şapka çıkartmam lazım o zaman :D

YBR125 ler de sağlam makinadır.Ciddi bir revizyondan geçmeden 150.000 km devirenlerini gördüm.

Ama biz habire dağ taş gittiğimizden ister istemez yıpratıyoruz motorları,o kadar yüksek sayılar görebilecekmiyiz kadranda bilemem. :smiley:

Servis klavuzundaki bakımları zamanında yaparsanız daha uzun kilometreler sorunsuz gider XL200.Yalnız 30-40bin km arasında egzantrik zinciri değişimi gerekebilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR