Bu başlık altında bu sitede 2 tekere gönül veren arkadaşlar, motorlarımızın markasını , modelini, ve motorsikleti ne amaçla kullandığımızı kısaca belirtelim...sırf birbirimizi değil motorlarımızı,zevklerimizi de tanımalıyız, gün gelir bilgiye ihtiyaç olur...
ben başlıyorum,
Yamaha Fz6 Fazer ,
uzun yol sürüşleri (her ne kadar benzin fiyatları belimizi büksede yapmaya çalışıyorum)
ve kısa mesafe şehir iççinde geziler
ben henüz araziye çıkarmadım motoru, bu ilk motorum ve daha 3000 km bile olmadı, önce biraz daha tecrübe edineyim, arazide motorun altında kalmayayım
genelde kısa geziler için motorlayım ben de, arada da şehir içi - maltepe'de oturup tepebaşı'nda çalışınca sabah köprü trafiğini motorla geçmek çok keyifli oluyor- takılıyorum, ama önümüzdeki hafta, motorla izmir'e daha doğrusu bandırma-balıkesir-burhaniye-yenifoça şeklinde bir rota ile motoru ailemle tanıştırmaya götürme planlarım var
Levent selam, sitenizi ziyaret ettim, şimdiden iyi yolculuklar diliyorum size.. Oldukça kapsamlı bir gezi planı, eminim arkasında da epey araştırma var, çok keyifli olacak gibi görünüyor. Projenizin Trakya-Marmara-Batı Karadeniz etaplarında mutlaka tanışalım, hatta belki size eşlik de edebiliriz?
Tum arkadaslara selam yeni uyeyim KTM 640 endoro var su an super moto halinde kısın enduro kimligine kavusur sanırım birde eski model 109 landrover im var gorusmek uzere.....
[quote author=EnduroCu]
seninki İtalyan montaj mı Japon mu? bende de daha once 98 i vardı, yakıtı biraz fazla ama cok rahat alettir, bir gunde 1260 km yol yaptım onunla
[/quote]
Ya bunu ben de hep merak etmişimdir. Nasıl öğreniriz?