Motorsiklet Eğitimi -Antalya-

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan engnbrone Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,226

engnbrone

Ana Kamp
Merhaba,

Geçen sene yaz aylarında bir motor sahibi olma sevdasına kapılmıştım. Ancak hiçbir şekilde motor kullanmayı bilmediğim için önce eğitim almam gerekiyordu. Araştırmalarım sonucu Antalya'da eğitim alabileceğim herhangi bir kuruluş bulamadım. Sadece Honda'nın böyle bir eğitimi olduğunu öğrendim. Birkaç kez Honda eğitimlerine kayıt yaptırdıysamda gidecek fırsatı bir türlü yakalayamadım.

Kış döndü ve yaz geldi tekrar. Benim de motor heyecanı yeniden alevlendi.

Siz motorsiklet severlerden Antalya'da motorsikler sürüş eğitimi alabileceğim kişi/kuruluş bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ediyorum.

Şimdiden teşekkürler,

Etiketler
Ynt: Motorsiklet Eğitimi -Antalya-

Merhaba, Maalesef Antalya gibi bi şehirde profesyonel eğitim alacağımız bi kuruluş yok.yurt dışında bi kaç defa profesyonel ekip getirtmeye çalıştık ancak katılım az olunca vazgeçtik.Zaten bizim alacağımız eğitim enduro motorlarla ilgiydi.Diğerleri başladıktan sonra yavaş yavaş öğreniliyor.Öğrenmek için deneyimli bir arkadaşınla gezilere çıkmalısın.

Cevap için teşekkürler. Şu an bir motorum yok. Almadan önce eğitim alıp, biraz motor kullanıp bu işe bana göremidir diye görmek istiyorum.

Motor sahibi tecrübeli arkadaşlarım var ancak başkasının motorunda motor kullanmayı da istemem açıkcası.

Antalya'da ben de kendim için araştırmıştım eğitim alabileceğim bir yer ama bulamadım . Sonra İstanbul'da motorize polis ekiplerinin eğitmenliğini yapmış bir tanıdıkla irtibata geçtim . Antalya motorize polis ekipleri eğitmenlerine yönlendirdi beni . Tabi özel olarak size ders vermeyi kabul ederler mi bilemiyorum , elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım .

mrhaba arkadaşlar dediğiniz gibi antalyada bende araştırdım bulamadım memur olarak çalışıyorum hafta sonları motor turu yapmak istiyorum tek sıkıntı motor kullan mayı bilmemek BTB_Wild Antalya motorize polis ekipleri eğitmeniyle tanışmamı yardımcı olur musunuz veya başka arkadaşlar

merhabalar,

şükür antalyada da bir egitim kurum ve egitimciler var.

http://www.gisakademi.com/

ilhan ve onur ile sürdüm, tavsiye ederim

Antalyada varmıymış eğitim veren kurum . Çok güzel . Kaçırmayın derim almak isteyen arkadaşlar varsa . İyi sürüşler .

GİS Akademi Antalyada bir ilke imza atıp Antalyada yerleşik iki değerli eğitmen ile eğitimlerine devam ediyor.

9 EYLÜL tarihli program IVV akrediteli TEMEL BAŞLANGIÇ EĞİTİMİ dir.

İçinde ikiteker sevgisi olup henüz artçılıkla yetinen veya uzaktan offfff offf diyen arkadaşlarımız için planlanmış özel eğitimdir.
Eğitmenlerimizin özellikle vurguladığı nokta yanlış bir bilginin üzerine doğruyu yerleştirmenin sıfırdan öğretmekten çok daha zor olduğudur.Buda eğitime katılacak sürücü adayları için biçilmiş kaftan olacak ve çok daha az eforla güvenli sürüşe başlayacakları anlamına gelmektedir.

15 EYLÜL tarihli programda ise IVV akrediteli HAKİMİYET EĞİTİMİ planlanmıştır.

Hakimiyet eğitimi kapalı alanda yapılacak ve motosiklet üzerindeki kontrol becerisini geliştirmek adına hareket etme,durma ve motosiklet yönünü değiştirme konularında her zaman kontrol sağlayabilmeyi amaçlamaktadır.

16 EYLÜL programında ise DIAmond akrediteli DEFANSİF SÜRÜŞ ele alınacak ve sürüşünüzün mükemmelleşmesi için gerekli son rütuşlar atılacaktır.

Her türlü bilgi için

İLHAN NARCI :0 536 561 96 96
ONUR KURU :0 555 266 86 56

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,812
Kayıtlı Üye Sayımız
166,613
Kaydolan Son Üyemiz
Hilmi316

SON MESAJLAR

SON KONULAR