Motorlarımızla Grup Halinde Gezi Planı?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan xxx Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,996

Etiketler
Ynt: Motorlarımızla Grup Halinde Gezi Planı?

mrtvural' Alıntı:
Efe abim.. Şu an çalışmadığım için gün kısıtlamam yok. Motosikleti kamyonla Trabzona yollayıp ordan motorla devam etmeyi düşünüyorum. Plan sadece gezi içerikli değil aynı zaman da bol bol fotoğraf çekmek te var. Tek tabanca olduğum için motosikletle plan yaptım, olmadı sırt çantası ile....
Oldu ya başka giden olur, yanında boş koltuğu vardır takılırım peşine. O bölgenin doğallığı yavaş yavaş yok oluyor, belki basına yansımıyor ama tahribatlar oluyor. Yakında uygulamaya girecek olan baraj projeleri ise tam anlamı ile bir katliama neden olacak. gezenbilir grubu olarak o bölgeyi ziyaret edip, dikkatleri çekmemizde fayda var.

Seneye temmuz'da yapılacak olan organizasyonda görev almak isterim Mustafa hocam fakat daha çok uzun bir zaman var, irtibatta olalım derim.

Murat VURAL

Murat
Kıskanmadım desem yalan olur. Ben tatili bu sene denizde geçirdim. Fakat aklım dağlarda yaylalarda kaldı. Bayram tatili geçen seneki gibi 9 gün olsaydı kesin gelirdim. Ben aslen Of'luyum. Ama bilmem oraları. Babam köye götürmüştü 35 sene oluyor. Haa bir de askerlik şubesine işim düştüğünden iki üç kez gitmişliğim var. Seneye Mayıs'ta gideriz belki.
Fotoğrafları bekliyoruz.
Selam ve Sevgilerimle,
 

Ynt: Motorlarımızla Grup Halinde Gezi Planı?


Efe abim.. Bu sene benim için hep şanssızlıklarla, aksiliklerle geçti. Önümüzdeki sene için güzel bir organizasyon yaparız imkanlar dahilinde. Gönüller bir olsun yeter.

Murat VURAL
Kocaeli
 





Ynt: Motorlarımızla Grup Halinde Gezi Planı?

Bayramda motorla İstanbul'dan hareketle Kapadokya'ya gidiyoruz. Gelen var mı? 19-22 Eylül, 4 gün. Peri bacaları, Ihlara vadisi, Yeraltı şehri. Oteller dolmuş durumda. Çok az yer kalmış. Hemen oda rezerve etmek lazım. Acil cevap rica!!!!!!!
Selamlar
Efe
 


Ynt: Motorlarımızla Grup Halinde Gezi Planı?

mrtvural' Alıntı:
Ben çadırcı-kampçıyım abi.. Oda-moda gerekmez bana :smiley:

Şimdiden iyi gezmeler, seyahatler size.. Bi bakmışsınız sizin oralardan geçmişim...

Murat ne güzel olur. Bekleriz mutlaka.
 

Destek talebi..

Merhaba arkadaşlar...

Dacia firmasının tüm Türkiye çapında düzenlemiş olduğu bir fotoğraf yarışmasına bende katıldım ve şimdilik 1 adet fotoğraf yolladım. Konu " yaşadığın şehrin güzelliklerini fotoğrafla"

Aşağıda vereceğim likle bu yarışma sitesine üye olup, eğer beyenirseniz fotoğrafımı, her gün fotoğrafıma oy verip ilk 5 fotoğraf arasına katabilirsiniz. Eğer hergün oy veremem, takip edemem diyorsanız kullanıcı adınızı ve şifrenizi bana gönderirseniz ben sizin adınıza takip edebilirim. 1 oy 1 oydur. Eşiniz dostunuz arkadaşınızı da üye yapabilir bana destek olabilirsiniz.

Oylama 25 -eylül'e kadar sürüyor, daha sonra fotoğraflar jüri önüne çıkıp tekrar değerlendirilecek

Site linki : http://www.busanderosenin.com/Default.aspx

Fotoğrafımın linki : http://www.busanderosenin.com/photodetail.aspx?pid=425

yarışmaya gönderdiğim fotoğraf ektedir. yarışma sıralamasında ise ilk 50'de 8. sıradayım


İlginizden dolayı çok teşekkür ederim.

e-mail : mrtvural@hotmail.com


Murat VURAL

GBsekapark
 




Ynt: Motorlarımızla Grup Halinde Gezi Planı?



Çok teşekkür ederim Efe abim.. hergün takip etmeye çalışırsan sevinirim. 1 oy 1 oydur. Büyük ödülü kazanamayız ama jüri önüne çıkarsa fotoğrafım başka yerlerde değerlendirilebilir, sergilenebilir.

Takviye desteklerinizi bekliyorum. İstanbul'da görüşebilirz belki..

Selamlar
Murat VURAL
 

Ynt: Motorlarımızla Grup Halinde Gezi Planı?

Murat Bey ,resminiz çok güzel ben de oy vereceğim...Fotoğraf bölümünde kişisel galerinizi açtınız mı?
 

Ynt: Motorlarımızla Grup Halinde Gezi Planı?


Merhaba Ferda hanım.. İlginiz ve desteğinizden dolayı çok teşekkür ederim.

Henüz galerimi oluşturacak vakit bulamadım ama web sayfamda birkaç tane kendi çektiğim fotoğraflardan var. Henüz wen sayfama koymadığım birkaç tane daha var, 1 hafta içinde onları da görebilirsiniz.

Selamlar
Murat VURAL
KOCAELI
 


Ynt: Motorlarımızla Grup Halinde Gezi Planı?

Fotoğraf amaçlı motosiklet gezisi tam aradığım şeydi sanırım. Aynı amacı güden arkadaşlar varsa günübirlik geziler düzenlesek güzel olur.
Murat bey fotoğrafınıza oy verdim fakat hergün takip etmek konusunda söz veremem, isterseniz üye bilgilerimi yollayayım siz oylayın.
Başarılar...
 



Ynt: Motorlarımızla Grup Halinde Gezi Planı?



Merhaba Nurtella, aramıza hoş geldin.

Ramazan dolayısı ile bu aralar fotoğraf gezileri biraz aksadı fakat yakında tekrar aktif duruma geçicez Bayram içinde bazı düşüncelerimiz yok değil.
nerde yaşıyorsunuz..? Bu tür aktivitemiz olursa tabiyki size de haber veririm, her zaman bize katılabilirsiniz.

Oylama için kullanıcı adınızı ve şifreiniz bana verebilirsiniz zaten birçok arkadaşımın şifresi bende. bana destek verebileceğini düşündüğünüz arkadaşları da üye yapıp bana destek olabilirsiniz.
e-mail : mrtvural@hotmail.com

Teşekkürler

Murat VURAL
KOCAELI
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,623
Mesajlar
1,521,241
Kayıtlı Üye Sayımız
172,270
Kaydolan Son Üyemiz
Engin paslı

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR



Geri
Üst