Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ynt: Motorkaravan Olarak Ford Transit Hakkında Herşey...Sayin Skill:Ilginize alakaniza cok tesekkur ederim ben uzerindeki alkovana hasta oldum aslinda o sayfadan alip bu sayfaya yukleyebilsem sizde gorseniz bana hak verirsiniz.hani ilerdede motordan bir onemli ariza verirse turk mali bir transit motor ve sanzimani atliabilirdi diye icimden gecirdim ...uydurulabilirdi diye dusunuyorum motor kulaklari yeniden yapilarak ... Tabii bunlarin hepsi fikir jimnastigi siz degerli arkadaslarla yapilan tekrar tesekkur ediyorum. Saygilarimla .......Zeki.
Ynt: Motorkaravan Olarak Ford Transit Hakkında Herşey...
Sayin Skill:
Ilginize alakaniza cok tesekkur ederim ben uzerindeki alkovana hasta oldum aslinda o sayfadan alip bu sayfaya yukleyebilsem sizde gorseniz bana hak verirsiniz.hani ilerdede motordan bir onemli ariza verirse turk mali bir transit motor ve sanzimani atliabilirdi diye icimden gecirdim ...uydurulabilirdi diye dusunuyorum motor kulaklari yeniden yapilarak ... Tabii bunlarin hepsi fikir jimnastigi siz degerli arkadaslarla yapilan tekrar tesekkur ediyorum. Saygilarimla .......
Zeki.
Tüm Sosyal Medya Hesaplarımız