Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açtığım konu başlığını, verilen cevaplar doğrultusunda değerlendirerek aracıma yaprak yay attırdım. Aracımın boş ağırlığı 2ton, şu anki mobilyalı hali 3 ton, su+motosiklet+eşyalar ve biz de bindiğimizde 3,5tonu bulmasını bekliyorum. Mevcut yaprak yayın verdiği konforu kaybetmemesi ama bu kadar yük le de güvenli bir biçimde seyahat etmek istiyordum. Çözüm şu şekilde oldu. Makasçı usta bana 3 alternatif sundu. İlk ikisi ince ve kalın olmak üzere mevcut yaprak yaya paralel yay atmaktı. Ama kamyonlar için kullanılır, karavanda gerek yok dedi ve eklediğim fotoğrafta da göründüğü gibi yere paralel yay attı. Uçları boşta ve takoz var. Mevcut yay şu haliyle neredeyse bu takozlara değmek üzere. Yani şu an mevcut yayı kullanıp konfora devam edebiliyoruz. Araç full yüklendiğinde mevcut yay esnediğinde bu sonradan eklenen yaya binecek ve mevcut yaya destek vererek deforme olmasını engelleyecek. Bugün itibariyle bunun Çanakkaledeki maliyeti 6500tl oldu. Henüz aracı kullanmaya başladığım için performansla ilgili deneyim yazamıyorum.[ATTACH=full]643800[/ATTACH]
Açtığım konu başlığını, verilen cevaplar doğrultusunda değerlendirerek aracıma yaprak yay attırdım. Aracımın boş ağırlığı 2ton, şu anki mobilyalı hali 3 ton, su+motosiklet+eşyalar ve biz de bindiğimizde 3,5tonu bulmasını bekliyorum. Mevcut yaprak yayın verdiği konforu kaybetmemesi ama bu kadar yük le de güvenli bir biçimde seyahat etmek istiyordum. Çözüm şu şekilde oldu. Makasçı usta bana 3 alternatif sundu. İlk ikisi ince ve kalın olmak üzere mevcut yaprak yaya paralel yay atmaktı. Ama kamyonlar için kullanılır, karavanda gerek yok dedi ve eklediğim fotoğrafta da göründüğü gibi yere paralel yay attı. Uçları boşta ve takoz var. Mevcut yay şu haliyle neredeyse bu takozlara değmek üzere. Yani şu an mevcut yayı kullanıp konfora devam edebiliyoruz. Araç full yüklendiğinde mevcut yay esnediğinde bu sonradan eklenen yaya binecek ve mevcut yaya destek vererek deforme olmasını engelleyecek. Bugün itibariyle bunun Çanakkaledeki maliyeti 6500tl oldu. Henüz aracı kullanmaya başladığım için performansla ilgili deneyim yazamıyorum.
[ATTACH=full]643800[/ATTACH]
Tüm Sosyal Medya Hesaplarımız