Motokaravan tescil prosedürü değişmiş...!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan albatroshaski Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,816
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

albatroshaski

benim düldül
Yer
şanlıurfa
trafik tescil şubeleri artık sonradan motokaravan yapılan araçları tescil etmiyor.İlla karavan firmasından orjinal motokaravan olarak çıkan araçları tescil ediyor.Bir çok arkadaş mağdur lütfen motokaravan yapan arkadaşlar iyi araştırın ruhsat olmadan araç dönüştürmeyi dü
şünmeyin.

Etiketler
Ynt: Motokaravan tescil prosedürü değişmiş...!

Ömer bey yazdıklarınız çok ilginç ve aynı zamanda sinir bozucu, rica etsem daha detaylı bilgi verir misiniz?

Sn. ömer, madem böyle bir duyum aldınız, Bende iki ay önce tescil edilmiş bir tane var, fiyatlar artmadan hemen size verebilirim...

albatroshaski' Alıntı:
trafik tescil şubeleri artık sonradan motokaravan yapılan araçları tescil etmiyor.İlla karavan firmasından orjinal motokaravan olarak çıkan araçları tescil ediyor.Bir çok arkadaş mağdur lütfen motokaravan yapan arkadaşlar iyi araştırın ruhsat olmadan araç dönüştürmeyi dü
şünmeyin.

Birçok arkadaş madur diyorsunuz kim o arkadaşlar, karavan dönüşüm yetkisi TSE aittir TUV istasyonlarında proje tespiti yapılır Trafik Şubede belgelenir.

Bu başlıktaki iddanızı destekleyecek bilgi belge yada madur arkadaşlarınızı bekliyoruz, aksi durumda başlık arşive taşınacaktır.

yine sinir bozucu bir haber diyeceğim ama zannetmiyorum

Motokaravan/kamper ayrımından söz edilmek istenmiş olabilir diye düşündüm bir an; haydi hayırlısı!... :-\

Cavid Sezen

Bazı şehirlerdeki TSE kurumu zorluk çıkarabiliyormuş. Uygun vilayette projenizi onaylatacaksınız. Projesini onaylatmış arkadaşalardan, projesini yaptırdığı makine mühendisini öğrenip ona başvurun.

bu haber doğruysa ben şimdiden hayallerimi unutmak için beynime bir reset çekmeye başlayayım. çünkü bu reset işi biraz uzun ve sıkıntılı olabilir. şayet gerçekten motokaravan yapma işindeki bu zorluk doğru ise içten içe üzülmemek elde değil. inşallah bir yanlış bilgi durumudur bu olay.

Sonuçta zor bir olay değil. Ne yapacağını bilen bir makine mühendisine başvurursanız olay çözülüyor.

Bu haberin mutlaka doğrulanması lazım. Umarım bir yanlış anlaşılmadır. :-[

Bunca yazılmış yazılara , haberı ortaya atanın bır cevap yazmayıp haber kaynağı hakkında bigi vermemesi bana, üzülerek söylüyorum sadizm i cagrıştırıyor. Şaka idi diye bır yanıt gerçekten çok çiğ kacar.

yaw bu ikonların içinde balon ikonu yokmuymuş :smiley:)))))))

orbay74' Alıntı:
Bunca yazılmış yazılara , haberı ortaya atanın bır cevap yazmayıp haber kaynağı hakkında bigi vermemesi bana, üzülerek söylüyorum sadizm i cagrıştırıyor. Şaka idi diye bır yanıt gerçekten çok çiğ kacar.
bence arkadaş ruhsat aramaya gitmiş, gelecektir yakında...

Mesajı yazan kişi dedikodu türü söylentileri '' mal bulmuş mağrip'' edasıyla gelip buraya yazmış
sanırım ki bu iyi senaryo kendi karavanını yapan arkadaşlarımızı yada yapmak isteyenleri sabote
etmek için yazılmış buda kötü senaryo.
Mesaj yazıldıktan sonra kişi bir daha giriş yapmamış bu hafta sonu bizlere tatminkar bilgi vermezse
konuyu arşive taşıyacağım.

Bu tip şeylere Tükçe'mizde güzel sözler var;

"Delinin biri bir kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri