Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hocam her firma bu seri tadilat çıkarabiliyor bunu çıkartırken bir araçtan vaz geçmen gerekiyor benim çalıştığım firma gibi herkese bu hizmeti sunabiliyor yada kendine saklayabiliyorSeri tadilat yapan firma ile görüştüm dediği bir iki araç için olacak iş değil örneğin 50 -100 araç için yapılıyor öyle bir iş alırsak bu 50-100 araç aynı marka ve aynı model olacak biz bu aracın aynı marka ve aynı modelde bir eski gözden çıkaracağımız aracı bulup tadilat yapıp seri tadilat A sokuyoruz araç bu testten geçince bu araç hurdaya ayrılıyor çünkü yapılan testler aracı kullanılmaz hale getiriyor diğer 50 -100 araca yapılıyor,Sonuç bu firmada bu belge olmayabilir başka bir firma da PSA lara yapılmış seri tadilat belgesi olabilir karavanın en çok yapıldığı illerdeki muhendislik firmaları tek tek aranabilir
Hocam her firma bu seri tadilat çıkarabiliyor bunu çıkartırken bir araçtan vaz geçmen gerekiyor benim çalıştığım firma gibi herkese bu hizmeti sunabiliyor yada kendine saklayabiliyor
Seri tadilat yapan firma ile görüştüm dediği bir iki araç için olacak iş değil örneğin 50 -100 araç için yapılıyor öyle bir iş alırsak bu 50-100 araç aynı marka ve aynı model olacak biz bu aracın aynı marka ve aynı modelde bir eski gözden çıkaracağımız aracı bulup tadilat yapıp seri tadilat A sokuyoruz araç bu testten geçince bu araç hurdaya ayrılıyor çünkü yapılan testler aracı kullanılmaz hale getiriyor diğer 50 -100 araca yapılıyor,
Sonuç bu firmada bu belge olmayabilir başka bir firma da PSA lara yapılmış seri tadilat belgesi olabilir karavanın en çok yapıldığı illerdeki muhendislik firmaları tek tek aranabilir
Tüm Sosyal Medya Hesaplarımız