Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de bundan endişe duyuyorum keyfi uygulama yapan çok bakalım eğer alırsam 4+1 burdan paylaşacağımbenim fikrime göre tüm kurumlarda problem millet olarak okumuyoruz okumayı sevmiyoruz TSE de ki memur kendisi ile ilgili konun ları okusa 1+1 veya 2+1 den farklı olmaz demez veya bunu da okudum öndeki ikili koltuğu değiştiremezsiniz diyemezdi .karavan la alakalı yasaları madde madde okudum örneklerini çıkardım karavan da koltuk sayısında sınırlama yok, 1+1 veya 2+1 olmaz diyenler 2012 den önceki kanunlara göre konuşuyorlar ,2012 den önce karavan yük aracı (N sınıfı SA kodlu ) iken sonra düzeltmişler yolcu aracı (M sınıfı SA kodlu olmuş),yük aracı kanununda şofor arkasında yolcu taşımak suçtur bu nedenle en fazla 3 kişilik olabiliyordu2012 den sonra yolcu sınıfı olduğu için şofor arkasında koltuk şartlarına uyulduğu taktirde yolcu sayısında sınırlama yok 4+1,5+1,6+1... gibikısatmlarN:yük aracıM: yolcu aracıSA:özel amaçlı taşıt
ben de bundan endişe duyuyorum keyfi uygulama yapan çok bakalım eğer alırsam 4+1 burdan paylaşacağım
benim fikrime göre tüm kurumlarda problem millet olarak okumuyoruz okumayı sevmiyoruz TSE de ki memur kendisi ile ilgili konun ları okusa 1+1 veya 2+1 den farklı olmaz demez veya bunu da okudum öndeki ikili koltuğu değiştiremezsiniz diyemezdi .
karavan la alakalı yasaları madde madde okudum örneklerini çıkardım karavan da koltuk sayısında sınırlama yok, 1+1 veya 2+1 olmaz diyenler 2012 den önceki kanunlara göre konuşuyorlar ,
2012 den önce karavan yük aracı (N sınıfı SA kodlu ) iken sonra düzeltmişler yolcu aracı (M sınıfı SA kodlu olmuş),yük aracı kanununda şofor arkasında yolcu taşımak suçtur bu nedenle en fazla 3 kişilik olabiliyordu
2012 den sonra yolcu sınıfı olduğu için şofor arkasında koltuk şartlarına uyulduğu taktirde yolcu sayısında sınırlama yok 4+1,5+1,6+1... gibi
kısatmlar
N:yük aracı
M: yolcu aracı
SA:özel amaçlı taşıt
Tüm Sosyal Medya Hesaplarımız