Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geri söktürmek yada ceza yemek riskine rağmen kemer yaptırmayı düşünüyorsam işe yaramayacak basit bir kemer yaptıracağımı neden düşündünüzsonuçta henüz karavana başlamadım ve koltukların üstünden şaseye 2 yerden kolayca ulaşılabilecek bir kapak yada kemer montajı yapılabilecek yeri hazır bölme yaptırmayı planlıyorum. henüz koktuklar hakkında bilgim yok belki araştırdıkça daha kullanışlı yada kolayca müdahale edilebilecek bir sisteme ulaşırım ama ne olursa olsun ruhsattan sonra yaptırıp ilk muayeneye öyle gideceğim gerekirse her yıl söktürüp taktırırımTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
geri söktürmek yada ceza yemek riskine rağmen kemer yaptırmayı düşünüyorsam işe yaramayacak basit bir kemer yaptıracağımı neden düşündünüz
sonuçta henüz karavana başlamadım ve koltukların üstünden şaseye 2 yerden kolayca ulaşılabilecek bir kapak yada kemer montajı yapılabilecek yeri hazır bölme yaptırmayı planlıyorum. henüz koktuklar hakkında bilgim yok belki araştırdıkça daha kullanışlı yada kolayca müdahale edilebilecek bir sisteme ulaşırım ama ne olursa olsun ruhsattan sonra yaptırıp ilk muayeneye öyle gideceğim gerekirse her yıl söktürüp taktırırım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tüm Sosyal Medya Hesaplarımız