Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğru aracım 2013 fakat ilk tescil tarihi 26/11/2013 risk almak istemedim diye bekledimbirde sigorta muayene mayısa kadar var ö yüzden de acele etmedimşu an aracın içinde değişikliğe gittim arka kısım yatak 143*178 di 178*200 e çeviriyorum ,öndede 80*196 yatağa dönüşen masa oturma kısmı olacak ,fazla ağırlıkları çıkardım mdf ve yerdeki membranları anlayacağınız ufak bir kaç değişiklik yapıyorum hesaplarıma göre 3200 olan ağırlığı 2700 e çekmeyi planlıyorumve daha önce uyurken biraz sıkışık oluyordu böyle daha rahat olacak gibi
doğru aracım 2013 fakat ilk tescil tarihi 26/11/2013 risk almak istemedim diye bekledim
birde sigorta muayene mayısa kadar var ö yüzden de acele etmedim
şu an aracın içinde değişikliğe gittim arka kısım yatak 143*178 di 178*200 e çeviriyorum ,öndede 80*196 yatağa dönüşen masa oturma kısmı olacak ,fazla ağırlıkları çıkardım mdf ve yerdeki membranları anlayacağınız ufak bir kaç değişiklik yapıyorum hesaplarıma göre 3200 olan ağırlığı 2700 e çekmeyi planlıyorum
ve daha önce uyurken biraz sıkışık oluyordu böyle daha rahat olacak gibi
Tüm Sosyal Medya Hesaplarımız