Acaba içinizde gazla (lpg) çalışan şemsiye tipi dış mekan ısıtıcılarının sökülebilenini gören oldu mu? Eğer böyle bir şey olsaydı kış kampları için müthiş bir rahatlık olurdu. Arabaya 1 tane büyük tüp at, aleti de gittiğin yerde monte et, işin bittiğinde demonte edip devam et.
Belki bunlar demonte olabiliyordur ama kafamı sorgulayan bir diğer konu da kamp alanlarındaki zeminin tam düz olmayabiliyor oluşu. Hafif eğik zeminler için 4-5-6 tane yaylı ayaklar yapılabilirdi.
Pek dusundugum kadar verimli degilmis gerci ama hafta sonunu idare eder. Dusuncenin arkasindaki asil amac esimi de kis kamplarinda rahat ettirmek ve onu da dahil edebilmek. Cok usudugu icin gelmek istemiyor. 12 kg.’lik tupun guncel fiyati nedir acaba?
üstadım merhaba; bu kadar yük etme kendine. 3 tarafı kapalı bir tente yaptır çadır şeklinde , hem ısıyı tutacak hemde rüzgarı engelleyecektir. küçük bir kamp sobası işini görecektir, hem yemek hem içecek birşeyler hazırlanır . Yengeninde canı sıkılmaz oturduğu yerden odun atar çay demler falan.
Zaten bir diğer yandan da ilk yardım örtüleri ile oluşturmayı düşündüğümbir branda projem de var
Daha kalın bir kumaşa bu ilk yardım örtülerini dikip, 2 kenarından uzun batonlarla sabitleyip arka plana yansıtıcı olarak kullanayım diyorum.
Vallahi yakında zihni sinir projelerine imza atacağım gibi )
Projeler olmadan olmaz. 13-15 metrelik karavanla çıkanda var, bir bel çantasıyla gidende. zaten bu hobilerle uğraşan insanların ortak özelliği (bana göre) Zeka seviyemizin yaratıcılık yönünde belirli bir seviyede olması ve en önemlisi bunu kullanabilmek kamp yerlerine taşınabilir enerji götürmek bana her zaman yük olarak gelmiştir. o yüzden mümkün olduğunca çözümlerimi daha az yer tutan ve işlevsel materyalden yana kullanırım. ısıyı korumanın yolları onu daha verimli kullanmamızı sağlar. söylediğiniz proje gayet başarılı olacağına inanıyorum. kolay gele