Monte/demonte Olabilen Portatif Isı Şemsiyesi Arayışı Hk.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EL_Guapo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,637

EL_Guapo

Araştır, Bilene sor, Bildiğini paylaş...
Yer
İstanbul
Herkese merhaba,

Acaba içinizde gazla (lpg) çalışan şemsiye tipi dış mekan ısıtıcılarının sökülebilenini gören oldu mu? Eğer böyle bir şey olsaydı kış kampları için müthiş bir rahatlık olurdu. Arabaya 1 tane büyük tüp at, aleti de gittiğin yerde monte et, işin bittiğinde demonte edip devam et.

Belki bunlar demonte olabiliyordur ama kafamı sorgulayan bir diğer konu da kamp alanlarındaki zeminin tam düz olmayabiliyor oluşu. Hafif eğik zeminler için 4-5-6 tane yaylı ayaklar yapılabilirdi.

gazli-isi_semsiyesi-2.jpg

Selamlar, bunların 2 metre 7,5kw olanlarından bende var. 12kg lık tüp ortalama 15 saat dayanıyor. Kampa bol bol tüp götürmeniz gerekli.

Selamlar, bunların 2 metre 7,5kw olanlarından bende var. 12kg lık tüp ortalama 15 saat dayanıyor. Kampa bol bol tüp götürmeniz gerekli.
Pek dusundugum kadar verimli degilmis gerci ama hafta sonunu idare eder. Dusuncenin arkasindaki asil amac esimi de kis kamplarinda rahat ettirmek ve onu da dahil edebilmek. Cok usudugu icin gelmek istemiyor. 12 kg.’lik tupun guncel fiyati nedir acaba?

Simdi netten fiyatlara baktim. 12 kg tupun İstanbul Anadolu yakasindaki fiyati markasina gore 91 TL. ila 99 TL. arasinda degisiyor gibi.

üstadım merhaba; bu kadar yük etme kendine. 3 tarafı kapalı bir tente yaptır çadır şeklinde , hem ısıyı tutacak hemde rüzgarı engelleyecektir. küçük bir kamp sobası işini görecektir, hem yemek hem içecek birşeyler hazırlanır . Yengeninde canı sıkılmaz oturduğu yerden odun atar çay demler falan. :smiley:

Video: https://youtu.be/roKDaERYU0Q

Large-Room-Hiking-Shelter-Pop-Up-Camping.jpg

german-wood-stoves-for-outdoor-picnic-wood.jpg

maxresdefault.jpg

Sevgili Taner Sarp :smiley:

Zaten bir diğer yandan da ilk yardım örtüleri ile oluşturmayı düşündüğümbir branda projem de var :smiley:
Daha kalın bir kumaşa bu ilk yardım örtülerini dikip, 2 kenarından uzun batonlarla sabitleyip arka plana yansıtıcı olarak kullanayım diyorum.

Vallahi yakında zihni sinir projelerine imza atacağım gibi :smiley:)

Projeler olmadan olmaz. 13-15 metrelik karavanla çıkanda var, bir bel çantasıyla gidende. zaten bu hobilerle uğraşan insanların ortak özelliği (bana göre) Zeka seviyemizin yaratıcılık yönünde belirli bir seviyede olması ve en önemlisi bunu kullanabilmek :smiley: kamp yerlerine taşınabilir enerji götürmek bana her zaman yük olarak gelmiştir. :smiley: o yüzden mümkün olduğunca çözümlerimi daha az yer tutan ve işlevsel materyalden yana kullanırım. ısıyı korumanın yolları onu daha verimli kullanmamızı sağlar. söylediğiniz proje gayet başarılı olacağına inanıyorum. kolay gele

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

SON KONULAR

Geri