Mobil Takip: Cep Bilgisayarı İle Canlı Takip ve Arazide Hassas Koordinat Toplama

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan geoyazilim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,473

geoyazilim

Ana Kamp
Yer
Ankara
Web
www.mobiltakip.org
Merhaba arkadaşlar, bir süre önce forumda cep bilgisayarı ile takip yapılabilen ve sahadan yüksek doğrulukta veri toplanabilen bir programdan bahsetmiştim.

www.mobiltakip.org sitesinde program ve bilgiler var, inceleyebilirsiniz. İndir bölümündan programı indirip deneyebilirsiniz. Win mobile 6 cep bilgisayarlarında test edilmiştir, wm5 de halen test yapamadık o nedenle belki aksaklık çıkabilir. Deneyen arkadaşlar yazarsa memnun olurum.

Yapılan testlerde yüksek doğrulukta koordinat bilgileri topladık, bu nedenle navigasyon verisi toplama, harita ve plancılar için uygundur. Bunun yanında 7/24 mobilleri takip etmek mümkündür. Özellikle sahada sürekli hareket halinde olan elemanlarınız varsa, kurye gibi bu tür bir program maliyetinizi çok azaltacaktır. Araç takibi için 600ytl donanıma verip ve bir okadarda masraf yapmak yerine, çok ucuz bir ücrete araçlarınızı bu şekilde takip edebilirsiniz. Tabi win mobile işletim sistemi olan cep bilgisayarınız varsa çok ucuza bu işi maledebilirsiniz. Sitede benim gibi navigasyon ve gps i çok sevenler var umarım hoşunuza gider.

Bu arada diğer programlardan en büyük farkı hassas veri elde edebilmesi ve yerli malı olması. Web sistesinden google earth görüntülerine bakabilirsiniz. Araçla giderken bir kerede topladığım koordinatlardır. Turkcell gprs takıp hem takip yapabilir hemde veri toplayabilirsiniz. Web arayüzü üzerinden login olarakda, online mobillleri sürekli görülebilir, koordinat, hız, yön, zaman gibi bilgiiler alınabilir.

Selamlar...

Etiketler
takip
Ynt: Mobil Takip: Cep Bilgisayarı İle Canlı Takip ve Arazide Hassas Koordinat Toplama

Tesekürler Arkadasim Eline yüregine saglik

Ynt: Mobil Takip: Cep Bilgisayarı İle Canlı Takip ve Arazide Hassas Koordinat Toplama

Win mobile işletim sistemi cep bilgisayarına sahip olan arkadaşlar. www.mobiltakip.org sitesinden mobiltakip programını indirip bizden alacagınız demo kullanıcıadı ve şifre ile web üzerinden canlı deneyebilirler.

programın kurulumu, kullanımı ile ilgili bilgileri sitenin yardım kısmından bakabilirsiniz.

demo kullanıcı adı ve şifre almak için bilgi@mobiltakip.org adresine mail gönderebilirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,933
Kaydolan Son Üyemiz
ayvaz06

Çevrimiçi üyeler

Geri