MKÜ Amanos Dağcılık Topluluğu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasarergun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,794

yasarergun

Dünyayı değiştirebilirsin
Yer
Antakya-Hatay ama O bir Antep'li :)
Web
www.yiyenbilir.com
Herkese Selam

MKÜ Amanos Dağcılık Topluluğu 2009-2010 eğitim faaliyetlerine başladı. Faaliyetlerimizi ve faaliyetlere katılacak kişileri buradan ilan edebiliriz.

Program:

Teorik Ders çarşamba akşamları 17: 30 - 18: 30 MKÜ veteriner fakültesi derslikleri

tırmanış eğitimleri cumartesi sabah 08:00 - 12: 00 sen piyer kilisesi yanındaki tırmanış alanı toplanma yeri özat dolmuşları son durağındaki mert-öz SHELL benzin istasyonu, tırmanış alanına 15 dakika yürünerek varılmaktadır

kampçılık eğitimleri cuma akşamları 18: 00 de dağcılık odasından malzemelerle hareket cuma ve cumartesi çadırlı kamp pazar öğleden sonra dönüş. kamplara yürünerek gidilip gelinecektir.

17 Ekim 2009 Cumartesi günkü iniş, kaya tırmanış ve kısa kaya tırmanış eğitimleri için liste adınızı yazınız.

1. Yaşar Ergün
2. Cihan Parlar
3. Seyfettin Dingil
4. Ahmet Bom

Etiketler
Ynt: MKÜ Amanos Dağcılık Topluluğu

merhabalar hocam ben ahmet bom ismimi yazdığınız için tşk ler :smiley:

Hocam tebrikler, pratik yapmak içinde artık bizim buralara gelirsiniz ben size kaya bulurum tırmanacak :smiley:

Merhabalar MKÜ İktisar bölümü 2. sınıf öğrencisiyim topluluğa katılmak istiyorum fakat geç kalmış sayılır mıyım? bana yardımcı olabilir misiniz?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR