Mitsubishi Pajero Parça Sorunu?.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan trou6le Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,432

trou6le

Ana Kamp
99 model 3.5 pajero aracımı alırken güvendiğim bir mitsubishi servisine parça durumunu sormuş sıkıntı olmayacağını öğrenmiştim geçenlerde bir kaza yaptım tampon far gibi parçalar dahil hemen hiç bir parçasını bulamadım ilgili arkadaşlardan bu konuda yardım bekliyorum...

Etiketler

Ynt: Mitsubishi Pajero Parça Sorunu?.

Selamlar,
bir defender almak için oldukça kararlı idim fakat pajero 3.5 biraz kafamı karıştırdı.
Pajero hakkında bilgi topladıkça şüphem arttı. Bu bölümde hiç cevap olmayınca acaba pajeroların gerçektende parça sorunumu var? tecrubeli arkadaşlar bilgi verirse sevinirm.
kolay gelsin.

selamlar pajero 3500 lerin mekanikte problem yaşamazsınız olsada biz yarış araçları için komple parçalarını getirtiyoruz .yanlız kaza yapmadığınız sürece kaporta parçaları temsada biraz problem fazla satılmadığından stoklu çalışmıyorlar.siparişle getiriyorlar ama piyasada yan sanayi bir çok parçası mevcut

Temsada pajeronun farları ve kaporta parçaları hemen hepsi var yalnız istemeyi bilmek lazım tamirciler yanlış kodlarla soruyorlar parçaları, temsa da direk yok diyor...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri