Mıtsubıshı Pajero 2.6 Kısa Şasi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vileda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 75,182

vileda

Kamp I
Yer
Malatya
Herkese iyi forumlar...

Epey bakındıktan sonra geçen yıl bu sıralar severek aldığım, zaman içinde uğraşı vererek derlediğim ve aktif olarak hala keyifle kullandığım aracımı özel nedenlerden dolayı satıyorum.

Aracım; 1986 model, 2.6 Benzin+LPG li, 259.500 Km de, kısa şasi olup, fiyatı 15.500 YTL dir. Detay ve yapılan işlemler aşağıda olduğu gibi malum satış sitesinde de ( http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-mitsubishi-pajero-2.6-kisa-sasi-122996064/detay/) bulunmaktadır, saygılar...

Hakan AKSOY
İnönü Üniversitesi /MALATYA
GSM: 0 (533) 490 85 63

ARACIN:

* TÜM SIVILARI (BOR İLAVESİYLE MOTOR YAĞI, ŞANZUMAN YAĞI, DİFERANSİYEL YAĞI VD.), İLE BUJİLERİ VE HAVA FİLTRESİ İLK BAKIM ZAMANI OLAN 28.04.2012 DE DEĞİŞTİRİLMİŞTİR. MOTOR YAĞI 18.01.2013 DE TEKRAR DEĞİŞTİRİLMİŞTİR, ANTİFİRİZİ DE TAMAMEN YENİLEREK SEZON KOŞULLARINA UYGUN HALE GETİRİLMİŞTİR.
* MARŞ DİNAMOSU DEĞİŞTİRİLMİŞTİR.
* ELEKTRİK AKSAMI ELDEN GEÇİRİLEREK, TAMAMIYLA ÇALIŞIR DURUMA GETİRİLMİŞ, ARKAYA RÖLELİ ÇALIŞMA LAMBASI, BAGAJA TAVAN LAMBASI, MOTORADA İÇ AYDINLATMA YAPILMIŞTIR.
* BAĞIMSIZ ELEKTRİK KESİCİSİ VARDIR.
* 2 ÖN KAPI VE ARKA BAGAJ KAPISINI KİLİTLEYEN UZK KUM MERKEZİ KİLİT DONANIMI TAKILMIŞTIR.
* HAREKET ALGILAYICILI ALARM TAKILMIŞTIR.
* ŞANZUMANI, YIPRANMIŞ PARÇALAR DEĞİŞTİRİLEREK İSTANBUL İLFER OTODA BAKIMDAN GEÇİRİLMİŞTİR.
* 4 İSTAVROZU YENİ DEĞİŞTİRİLMİŞTİR.
* 01 OCAK 2013 GARANTİ BELGELİ SIFIR LOVATO GAZ BEYNİ VE KESİCİSİ TAKILMIŞTIR.
* BAGAJININ RAHAT KULLANMASI AMACIYLA SOL TEKER ÜSTÜNE YENİ LPG DEPOSU YAPILMIŞTIR.
* İÇ VE BAGAJ ZEMİNİ ÖZEL ZEMİN MALZEMESİ İLE KOMPLE YENİ KAPLANMIŞTIR.
* İÇ TAVANI ÖZEL SÜET KUMAŞ İLE YENİ KAPLANMIŞTIR.
* ÖN KAPILARI, ARKA KAPISI, ARKA İÇ PANZALOTLARI İLE TÜM KOLTUKLARI ÖZEL OLARAK SÜET KUMAŞ VE DERİ EŞLEŞTİRMESİYLE YENİ DİKİLMİŞ VE KAPLANMIŞTIR.
* METAL ÖN GÖGSÜ VE TÜM İÇ PLASTİK AKSAMI SÖKÜLÜP ASTARLANARAK BOYANMIŞTIR.
* ÖN HARİÇ TÜM CAMLARI FİLMLİDİR.[/pre]

ARAÇTA:

* BAKIMLI 2.6 BENZİNLİ G54 MOTOR.
* RUHSATA İŞLİ LOVATO LPG.
* ORJİNAL HİDROLİK DİREKSİYON.
* ORJİNAL AYARLANABİLİR AMOTİSÖRLÜ SÜRÜCÜ KOLTUĞU, YATAR ÖN YOLCU KOLTUĞU ve SABİT 3 KİŞİLİK ARKA KOLTUK.
* 2 ADET RÖLE DÜZENEKLİ ÖN SİS.
* ÖN TEKERLERDE MANUEL HUBLAR.
* AZ KULLANILMIŞ FEDERAL MARKA 31-10.5-15 MT LASTİKLER.
* THULE MARKA TAVAN BAGAJI.
* ORJİNAL PAJERO SNORKER.
* ORJİNAL ALT MUHAFAZA.
* KROM TAMPON VE YAN BASAMAKLAR.
* RUHSATA İŞLİ ARKA ÇEKİ DEMİRİ (TAKILI OLMASADA RUHSATA İŞLİ ÖN VİNÇ) BULUNMAKTADIR.

NOT: 6 AYLIK VERGİSİ (RUHSATTA MOTOR 1995 OLARAK GEÇTİĞİ İÇİN) OCAK 2013 DEKİ SON DÜZENLEME İLE 123 YTL DİR. 18.01.2013 TARİHİNDE, 19.01.2015 E KADAR GEÇERLİ OLAN TÜV MUAYENESİ YAPILMIŞ, LPG SIZDIRMAZLIK VE EKZOZ EMİSYON RUHSATI YENİLENMİŞTİR.

2.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

9.jpg

Etiketler

Ynt: Mıtsubıshı Pajero 2.6 Kısa Şasi

araban gerçekten çok güzel sana telefonda açtım görüştük. ama kesin çizgilerin oldugundan anlaşamadık. bende çok araba aldım yaptım sattım. ettiğin maliyeti üstüne koyarak satamıyorsun bu mereti, ama satmak istersen ben alıcıyım. (vinciyle birlikte) sen gel bunu satacaksan ben alayım buradki arkadaşlarda şahit olsun. kafamdaki fiyata yaklaş bak nasıl alıyorum. satamayacagımıda biliyorum çünki bu araçların satışı çok sıkıntılı.son fiyatın ne olur sen bi düşün taşın ona göre yaz yada 05336558775 telefonum aramak istersen

Merhaba Mustafa Bey. Önce bir düzeltme yapayım, bizim herhangi bir telefon diyaloğumuz olmadı, sanırım karıştırdınız. Ancak hatırlamanıza yardımcı olur diye belirtiyorum ki, malum satış sitesindeki ilanıma geçmişte gönderdiğiniz ("satacağın gerçek fiyatı verirsen"... diye başlayan) bir mesaj olmuştu ve bende yazımınıza yönelik açıklayıcı bir yanıt vermiştim, konuyu da iyi alım-satım dilekleriyle kapatmıştık.

Şimdiye gelirsek, eğer çizgi olarak fiyat konusundan bahsediyorsanız ki sanırım durum yine aynı, evet o zaman olduğu gibi sizin de deyiminizle kesin çizgimi hala koruyorum. Ancak bu aslında bir çizgi değil, hem piyasanın sunni oynaklığına girmeme, hem de ucuzlaşmama tavrıdır. Madem alıp-yapıp-satımınız epey çok, o halde hak vereceğiniz üzere 2. el ortamında bedel olarak belirlenen fiyatların, malesef ağırlıkla şişirildiğini hepimiz biliyoruz. Öyle ki bu satıcı namzetleri herhangi bir tanışma-görüşme inceleme yada diyalog kurma olmadan, sadece telefonda dahi ciddi rakamlar inebiliyor. Buda akıllarda herkesi aynılaştırıyor ki işte ucuzluktan kastım tam da budur. Unutmadan, yanlış anlamayınız ama ben aracım dahil hiçbir aracı şimdiye kadar meret olarak görmedim, bu tavrı da hoş bulmadım.

Aracı pazarlığa oturtmak yerine almayı isteyerek arayıp soran yada mesaj yazan tüm arkadaşlara söylediğim şu oldu, haklısınız mesafe önemli ancak bir şekilde aracı görün-gördürün aklınıza yatar, kesenize yaklaşırsa sonrası illa olur. Öyle ki malum sitede takip edenler bilecektir, bir ay öncesine dek araç tek fiyatıyla 16000 idi, bir arkadaşla özel durumu gereği 15500 e el sıkıştık, ancak sonuç aşamasında onuda aşan durumlar oldu ve ona verdiğim sözün bundan sonra her sorana aynı olması gereği üzerine fiyatı 15500 güncelledim. Nacizane kendimce doğrusu budur diye düşündüm.

Aracı geçtiğimiz yıl yine bu sayfalarda ilanını görerek temas kurduğum değerli bir arkadaştan aldım, ancak daha keyfine yeni yeni varırken bir yılı aşırdığım süre sonunda da özel nedenlerden dolayı malesef satma kararı aldım. İlgilenen arkadaşlar aracın önceki durumu, http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=84525.0 linkinde görebilirler.

Öncelikle Mustafa Bey olmak üzere herkeze Saygılar...

öncelikle kararına saygı duymamak elde değil. araç senin.dilediğin fiyatı istemekde son derece haklısın. zaman ayırıp bana cevap mermende beni son derece memnut etti teşekkür ederim. hayırlı satışlar.

Güncel... Telefon aracılığında yada mesaj yoluyla ulaşan arkadaşlara birde buradan tekrar söylemek istiyorum ki araçlar elbette görülmeden yada bir yakın ile inceletilmeden alınan varlıklar değildir. Ama sizde takdir edersiniz ki sırf görücüye çıksın diye hiçbir araçta iller arası yolculuk sürmez. Saygılar...

Güncel...

Araç için hazırladığım (dosyaları paylaşımlı olarak eklerdedir) birkaç Sticker http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=97095.0 adlı topikte. Yakında da araca uygulanmış olarak fotolarıyla birlikte burada, herkese iyi forumlar...

Birkaç gün içinde il dışından gelecek olan alıcı adayı için rezervelidir...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR