SAKARYA' Alıntı:inşallah bu sefer bir terslik çıkmaz, bence bunun gerçekleşebilmesi için en önemli konu etkinliğin yapılacağı şehir.
1 - Mitsubishi Pajero Özgür Tan Sakarya
2 - Mitsubishi L200 Murat BALCI Ankara
3 - Mitsubishi DELICA L400 İlhan İNCİ İstanbul
4 - Mitsubishi L200 Erhan OĞUZ İzmir
5- Mitsubishi L200 Adil Evirgen Ankara (ANDOFF)
6- Mitsubishi Pajero Ekrem aydın Bursa / İnegöl
7- Mitsubishi L200 Şafak ASPİ İstanbul
8- Mitsubishi L200 Uğur SAKARYA İstanbul
Dawn' Alıntı:Günaydın
Arkadaşlar
Hayırlı sabahlar
Bugün yağmur var
uğurİNAN' Alıntı:bencede yer ve tarih belli olsun şimdi ne zaman ve nerede olacağını bilmedğim bir yere nasıl ismimi yazayım şimdiden kolay gelsin bekliyorum tarih ve yeri.
sayokan' Alıntı:1 - Mitsubishi Pajero Özgür Tan Sakarya
2 - Mitsubishi L200 Murat BALCI Ankara
3 - Mitsubishi DELICA L400 İlhan İNCİ İstanbul
4 - Mitsubishi L200 Erhan OĞUZ İzmir
5- Mitsubishi L200 Adil Evirgen Ankara (ANDOFF)
6- Mitsubishi Pajero Ekrem aydın Bursa / İnegöl
7- Mitsubishi L200 Şafak ASPİ İstanbul
8- Mitsubishi L200 Uğur SAKARYA İstanbul
9- Mitsubishi Pajero Bülent ÇALIŞKAN Bolu
10-Mitsubishi L200 Tayfun Şahinöz Antalya
11-Mitsubishi Pajero Taner Nalbantoğlu BURSA -( BUROFF )
12-Mitsubishi Pajero 3.5 v6 A.Uğur İNAN ANTALYA(ANTOFF)
güven abi bekleriz tabi okanda gelicek mecbur ondada mitsubıshi var ulaşım kolay bir yer olıcak standart lastikli araçlarda rahat gelebilecek isteyene oynamayada çok yer olıcak tabi buna hepberaber karar vericez ben diyorumki ekimin son haftası yapalım havalar fazla soğumadan ne dersiniz arkadaşlar valla sekiz on araçta olsa bu işi gönülden yapalım derim varmısınızconcrete' Alıntı:Standart araçlar için de uygun yer olursa, ben de discoyu bırakıp eşimin pinin i ile katılırım.
adaeada' Alıntı:güven abi bekleriz tabi okanda gelicek mecbur ondada mitsubıshi var ulaşım kolay bir yer olıcak standart lastikli araçlarda rahat gelebilecek isteyene oynamayada çok yer olıcak tabi buna hepberaber karar vericez ben diyorumki ekimin son haftası yapalım havalar fazla soğumadan ne dersiniz arkadaşlar valla sekiz on araçta olsa bu işi gönülden yapalım derim varmısınız