Mitsubishi Marka Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bcaliskan81 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 245
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,264
Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması

tansu79' Alıntı:
En az 3 - 4 araç olur 4. ben olurum en azından , :smiley: 1 Ekrem , 2 Kürşat , 3 Bülent , 4 Tansu (olmazsa 4 pajero çıkalım yollara neresi olursa gezelim, 4 pejeroylla kalabileceğimiz yol yok :smiley: :smiley: )
Şaka bir yana mitsubishi aracı olan herkez gelsin katılım ne kadar çok olursa daha iyi olur.

5. Mitsubishi de ben olurum tansu olmazmı ;) Bolu ve çevresi bu etkinlik için gerçekten inanılmaz bir coğrafya derim ben, herkese uzaklığı neredeyse aynı sayılır

Etiketler

14.15 mayıs olmasın arkadaşlar inegölde offroad yarışları var bu tarihte ee ev saybi kim hani çalışmalar bir gelişme yok gördüğüm kadarıyla ???

Bir tarih belirlensin artık, biz de programımızı yapalım ama di mi? ::smiley:

hani bir araya gelemedik ki daha 3-5 kişi tepişip duruyoruz kriz herkezi vurdu galiba benim gibi

magnum06' Alıntı:
5. Mitsubishi de ben olurum tansu olmazmı ;) Bolu ve çevresi bu etkinlik için gerçekten inanılmaz bir coğrafya derim ben, herkese uzaklığı neredeyse aynı sayılır

Burak sen olmadan olmaz zaten ,,,

Bolu'da yapalım, bencede,, ama gitmeden önce yağmur duasına çıkılsın . :smiley: :smiley:

130 a yakın kayıtlı mitsubishi var sitede ama mesaj yazan neredeyse 10 u bile bulmadı nerede bu mitsubishiciler ??? Tarihi kesinliştirmek gerekir artık çünkü ancak bir araya gelir bu mitsubishi sahipleri Kürşat Bey Ekrem kardeş sevgili tansu şu işe bir el atıverin :smiley:

magnum06' Alıntı:
130 a yakın kayıtlı mitsubishi var sitede ama mesaj yazan neredeyse 10 u bile bulmadı nerede bu mitsubishiciler ??? Tarihi kesinliştirmek gerekir artık çünkü ancak bir araya gelir bu mitsubishi sahipleri Kürşat Bey Ekrem kardeş sevgili tansu şu işe bir el atıverin :smiley:
kimseyi zorla getirme gibi bir çabamız yok herkeze söyledik fakat dediğiniz gibi pek ilgiilenen yok olmadı üç beş araç güzel bir kamp yaparız çok kalabalık değiliz zaten ve ben bu işi üstlenmek istiyorum müsade ederseniz bol offroad yapabileceğimiz bir şekilde düşünüyorum dağda kalabileceğimiz yer var çadır sıkıntısı olmıcak yemek yapma derdimz olmıcak ne istersek o hazırlanacak ve bol bol gezebilme imkanımız olıcak aksi halde çadır kurmak yemek işleri odun ateş girdimi araya gezmek biraz hayal oluyor kürşad biliyor nerede kalacağımızı daha önce görmüştü teklif benden tercih sizden arkadaşlar

Bence tarih ve yer belirlenirse...
Forumda yapılan duyuru ve listelemeyle beraber katılımcı sayısı artar...
Umarım gerçekleştirirsiniz güzel bir organizasyon...

L200 aracım var ama 4x2 modifiyesiz uyar derseniz gelirim :smiley:))) yer ve zaman belirlenirse katılım bencede artar. listeyi yapmaya başladığınızda beni unutmayın. yer uygun olursa eşim ve 7 aylık kızımla beraber gelmek istiyorum :smiley:)
UĞUR SAKARYA
Mitsubishi L200
34 PLA 83

Bende 2008 4x4 l200 sahibiyim. arac su anda off-road icin baz donanimda olsada yakin zamanda bir takim A/T lastik almayi planliyorum. arac bu haliyle grup organizasyonunda yolda kalip sorun cikarmaz diyorsaniz bende katilmak isterim. Antalya`dan katilmayi düsünen baskalari varmi acaba? tabi birde tarih belirlerseniz bizim icin önceden plan yapma acisindan iyi olur...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR