Mitsubishi Marka Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bcaliskan81 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 245
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,264

bcaliskan81

Kamp I
Yer
BOLU
arkadaşlar ben bolu offroad üyesi ve 3.5 v6 pajero kullanıcı bülent çalışkan ( bcaliskan81 )
herkese merhabalar..
1. marka buluşmasını Bolu da düzenleyelim. Biz boloff olarak sizlere kamp ve gezi için yer ayarlayabiliriz.

Etiketler

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması

haziran sonu diye düşünüyoruz. havalar daha iyi olur inşallah hem kamp için hemde gezi için

adaeada' Alıntı:
bence tarihi daha erkene alsanız daha iyi olur

Kesinlikle katılıyorum, haziran ayında çoğu kişi tatil mevsimi dolayısıyla uygun olmayabilir. Mayıs ayında yapılması bence daha uygun olur.

14 15 mayıs tan sonra olsun bu tarihte inegölde offroad yarışları var bu arada yer olarakta katılımcı herkezin fikirleri alınsın pat diye şurda olsun demek abest kaçabilir ;)

Bende bir buluşma planlıyordum ama bişeyler somutlaşmadan duyuru yapmak istemedim :smiley:

Tempus' Alıntı:
Bende bir buluşma planlıyordum ama bişeyler somutlaşmadan duyuru yapmak istemedim :smiley:
fikirlerini yaz kürşad hep beraber karar verelim bu arada nerede bu mitsubişhi ciler yahu ??? ???

çok güzel düşünmüşsünüz benim arabam toplanıyor inşallah belirlediğiniz tarihe kadar hazır olur bende katılmak isterim...

evet evet nerde bu Mitsubishi ciler kimseler yok ben buralarda jeep ciler ile çarpışmaya çalışıyorum kimseler yok fotoğrafa bakın hala jeep iyi diyorlar anlayamadım gözler yalan söylemezmiş...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=71005.0

Marka buluşması adı altında bu etkinliğe bizde katılmak isteriz ama mitsubishi aracı olmayan bir sürü arkadaşımız var onlarda katılmak istiyor bu tür etkinliklere ne yapacağız ???

Marka buluşmalarında genelde 1-2 görevli istisna araç harici başka marka gelmemesi daha şık oluyor :smiley:

ama gelmek isteyen arkadaşları boş arabalarda misafir ederiz. Marka kısıtlaması olmadan yapılan buluşmalar ve gezenbilir festivali gibi organizasyonlarda var aslında oralarda herkes her araçla zaten bir arada olabiliyor

Bu arada benim fikrim ilk buluşmanın piknik modunda, standart araçlarında katılabileceği türde bişey olması, yaylalarda piknik yapılabilicek mevsime ulaştığımızda mayıs başı gibi yapılabilir.

Katılımcıların gelecekleri yerlere göre yere karar verilir, bolu veya adapazarı tarafları genelde en mantıklı yerler oluyor.

mayısın ilk hafta sonu 7 -8 mayıs uygun gibi görünüyor. nerde bu 127 kişi hayde hayde....... :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR