Mitsubishi L200 Fiyat Düşümü :(

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orihon Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,782

orihon

Ana Kamp
Yer
trabzon
Mıtsubıshı L200 lerde çok ciddi fiyat düşümü oldu.En fazlada 4x2 MT düz viteslerinde oldu yaklaşık 6300 ytl otomatik viteslerde 3000 ytl, 4x4 lerde 4000ytl.Bu ekonomik kriz nedeni ilemi yoksa temsanın oyunumu belli değil.4ay önce 4x2 MT modelini 38000ytl aldık 10000 km bakımına gittiğimizde 32000ytl kadar düşdüğünü söylediler aradaki bu fark hiç hoş değil ısuzu,nissan,toyata,mazdada çok cüzzi fiyat düşümü olurken temsa resmen faciya yaptı.alacaklara şimdiden tavsiyem bekleyin 30000 ytl kadar düşecek yada donanımdan ödün verecek ki bunu daha önce 2004-2005 modellerinde turbo ve ABS,klimayı kaldırarak yaptıveypacak gibide görülüyor bukadar prestijli bi aracın temsa gibi dengesiz satıcalarda olması bence talihsizlik.araç mükemmel ticaretle uğraştımız için 1997 den beri tercihimiz L200 olmuştur sağlamlığı nedeni ile ama hususi alacak arkadaşlarımız acele etmesinler derim

Etiketler
Ynt: Mitsubishi L200 Fiyat Düşümü :(

4x2 lerde o kadar düşmedi. sanırım siz baya bi aksesuarlı aldınız. çünkü 2 yıldır 38bin ytl olmadı bu araç.
kriz günlerinde bu türlü şeyler normaldir. çünkü araç satışları düştü.
bunu diğer firmalarda yapıyor. 2002 ekiminde bir fiesta tdci almıştım 1 hafta sonra 1200ytl düştü, 10 gün sonrada 1000ytl daha düştü.baya bi zarar etmiştim bende kızdım ama şansımıza küselim .üstelik kriz durumuda yoktu.
2005te 33bin ytl ye idea aldım 5 ay sonra koltukları değiştirip 26 ya düşürdüler. o zamanda kriz yoktu.
diyeceğim temsa yine içlerinde en iyilerinden.

arkadaşım temsanın sitesinde fiyat listesine bakarsan aradaki farkı görürsün.beni yanlış anlamayın alanlar için geri dönüş yok ama şu anda çok güzel fiyat avantajı var birazda beklenirse 30000 ytl civarına düşer otamatik vites olanlarda fazla bi indirim yok resimdede görürsünüz

bu listeyi ilk defa görüyorum.
www.yenil200.com dan takip ediyordum ve bu fiyatları hiç görmedim.
ilk fiyatlar kredili fiyatlar olmasın?
3000 civarı düşebileceğine katılıyorum.
burayada bekleriz
http://forum.donanimhaber.com/m_19351081/mpage_25/key_//tm.htm#28742912

Isuzu'larda da anormal dususler var. NKR wide kamyon(et) 28 milyara dusmus diyorlar. Ben 16 ay evvel bu araci 34'e aldim kullanilmislarina 32 istiyorlardi o zaman

lokosit' Alıntı:
bu listeyi ilk defa görüyorum.
www.yenil200.com dan takip ediyordum ve bu fiyatları hiç görmedim.
ilk fiyatlar kredili fiyatlar olmasın?
3000 civarı düşebileceğine katılıyorum.
burayada bekleriz
http://forum.donanimhaber.com/m_19351081/mpage_25/key_//tm.htm#28742912
kardeş aylül ayında akmaya gittiğimde liste fiyatı bu idi sadece ek donanlar basamak ayna kromları sis farlarına 1500 ytl ödedim 1 ay sonrada arkadaşıma 4x4 magnumu aldık fiyatlar aynı idi kredi kullanmadım sadce 1999 model çift kabin L200 15000 ytl takasa saydılar sadce ödediğim fark 25000 peşin olarak kasko vs gibi şeylerde dahil

yaf harbidende fazla almışlar gibi.1500ytl aksesuara çok
araç sana 40bin e gelmiş.hakikaten bi gariplik var. fullbox falan varmı fiyatın içinde?
bizim arkadaşlar ebaydan orijinal sis farlarını 100 ytl ye hallettiler

lokosit' Alıntı:
yaf harbidende fazla almışlar gibi.1500ytl aksesuara çok
araç sana 40bin e gelmiş.hakikaten bi gariplik var. fullbox falan varmı fiyatın içinde?
bizim arkadaşlar ebaydan orijinal sis farlarını 100 ytl ye hallettiler
kardeş bende anladım gariplik var diye sadece sis farlarına 600 ytl geçiyo faturada kasa içi var bide tek artısı benim 99 L200 15000 ytl saymaları şimdi oda kalmadı yaklaşık 6000 lira uçtu.indirimli fiyat ile alsaydım ozman fullboxta yaptırırdım içine dvd seti bile koydururdum en kızdığım konuda bu.araç 2009 ABS var 2008 modellerinde yoktu ABS acaba fiyat farkı bumu dicem aynı modelindüştü fiyatı ?ha bu arada domuzluk deri kol dayamalığı arka kasa kabini aldım çıkma 2000 lira serviste sadece arka kabine 4500 ytl çektiler domuzluk 600 lira kol dayaması 150 lira sence bu fiyatlar normalmi?

domuzluk?? anlamadım hocam.kol dayaması 150- ytl olmalı ama derisi ne kadar bilmiyorum. kabin temizse iyi gibi.serviste şimdi sanırım 4500 denilen kabin 2500ytl. http://forum.donanimhaber.com/m_19351081/mpage_25/key_//tm.htm#28742912 bu sitede tartışacak daha çok eleman bulabilirsin. akşama hepsi gelirler.

Merhaba 2 aralıkta l200 4*4 intense manuel vites modelini anahtar teslim 41000 ytl ye aldım...

alıcı arkadaslara iyi araştırma ve pazarlık yapmalarını tavsiye ediyorum.

aynı araca konya sefer oto aş. 43500 ytl teklif vermişti..

deneme42' Alıntı:
Merhaba 2 aralıkta l200 4*4 intense manuel vites modelini anahtar teslim 41000 ytl ye aldım...

alıcı arkadaslara iyi araştırma ve pazarlık yapmalarını tavsiye ediyorum.

aynı araca konya sefer oto aş. 43500 ytl teklif vermişti..
bende 22 ağustos 2007 de 2008 model 4x4 ü 49000 a almıştım. ama kendi aracıma (1.9jtd doblo premio ya) 24bin ytl verdiler.3bin ytl fazlaydı. pazarlık çok önemli.
liste fiyatı falan hikaye.
bu arada galiba hemşeriyiz:smiley:

lokosit' Alıntı:
domuzluk?? anlamadım hocam.kol dayaması 150- ytl olmalı ama derisi ne kadar bilmiyorum. kabin temizse iyi gibi.serviste şimdi sanırım 4500 denilen kabin 2500ytl. http://forum.donanimhaber.com/m_19351081/mpage_25/key_//tm.htm#28742912 bu sitede tartışacak daha çok eleman bulabilirsin. akşama hepsi gelirler.
domuzluk diyolarda hani şu ön tampona takılan korumalık o işte bide senin araçta ABS varmı 2007-2008 modellerinde yoktu sanırım yukardaki fiyat farkı bundan mı kaynaklanıyo

sene sonlarında bayilerle pazarlık mutlaka yapmak lazım. bayiler senelik kotalara girerler pirim alırlar kotayı dolduramazsa ,kotayı dolduracagı kadar aracı maliyetinden de aşagı verebilir .50 zarar etsede sattıgı tüm araçların pirimi 200 tutuyorsa kardan zarar eder

orihon' Alıntı:
domuzluk diyolarda hani şu ön tampona takılan korumalık o işte bide senin araçta ABS varmı 2007-2008 modellerinde yoktu sanırım yukardaki fiyat farkı bundan mı kaynaklanıyo
benim araç 4x4 bunlarda abs standart .ben spor tip fullbox,kol dayama,ön tampon koruma,bodyguard,ve tüm krom kaplamalara 3000ytl ödedim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri