Mitsubishi L200 Aradisk/Spacer

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan khan.cross Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,483

khan.cross

Yeni Üye
Web
www.motostyle.org
Merhaba arkadaşlar,

bu forum'a yeni üye oldum, her keze selamlar.

Ben Gökhan, L200 2009 sahibiyim. Orijinal jantları biraz daha dışarı atmak istiyorum, aradisk/spacer kullansam eyvallah, fakat jant parasından pahalı. Maslak'da bir yer buldum aradisk iki tanesini 180TL'ye satıyor. KM jant buldum 750TL'ye. Artı Maslak'daki firmada aradisk stoklarında kalmadı.

Tekerleri nasıl başka dışa atabiliriz? Yada başka bildiğiniz L200 aradisk satan dükkan biliyormusunuz? 3cm dışarı atmak istiyorum.

Etiketler
Ynt: Mitsubishi L200 Aradisk/Spacer

aramıza hoşgeldiniz bu işleri yapan arkadaşımız ahmet (arwin) size yardımcı olabilir özel mesaj atarsanız bilgilendirir yaptıgı işlerin konusu http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47803.msg533125#msg533125

usta ile görüştüm fakat yaptırmaya kalksak hazırından daha pahalı olur. şu an hazırını arıyorum, bilen varsa lütfen bildirsin.

Spacerler için gün içi beni cepten aryın yardımcı olurum

merhaba ustalar,

lütfen yanlış anlamayın ama özel mesaj falan yazmayin bu konuda, sonuçta başka L200 kullanıcılarda belki spacer ister ve bu topik ile bilgi alırlar.

teklif ettiğiniz kendi imalat spacer, eyvallahda, saplamalar ne olur? araya bir çelik yapmak kolay, fakat saplamalar sağlam ve sert malzemesinden yapılması gerekecek. normal demir'e güvenim yok, esner çünkü.

lütfen buradan düşüncülerinizi paylaşın.

nitroces' Alıntı:
lastiklerin dışarıda durmasında yürüyen aksamda bir problem olmayacağı söylenebilirse bende almayı düşünürüm.

Spacer uygulamasının bildiğim kadarıyla yürüyen aksama bir zararı yok ancak, uygulamanın kendisinin barındırdığı tehlikeler var..
Yurtdışı forumlarında son derece karşı çıkan insanlar var bu uygulamaya..

khan.cross' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,

bu forum'a yeni üye oldum, her keze selamlar.

Ben Gökhan, L200 2009 sahibiyim. Orijinal jantları biraz daha dışarı atmak istiyorum, aradisk/spacer kullansam eyvallah, fakat jant parasından pahalı. Maslak'da bir yer buldum aradisk iki tanesini 180TL'ye satıyor. KM jant buldum 750TL'ye. Artı Maslak'daki firmada aradisk stoklarında kalmadı.

Tekerleri nasıl başka dışa atabiliriz? Yada başka bildiğiniz L200 aradisk satan dükkan biliyormusunuz? 3cm dışarı atmak istiyorum.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35078.msg336022#msg336022

Bu başlığa göz atmanızı tavsiye ederim, çok yararlı bilgler paylaşılmıştı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri