Rampada çekişi düşmesinDaha başka ne gibi özellikleri olsun? Bu sıraladığınız özellikler çok sıradan, bütün MİDİBÜS lerde zaten var!!!!!!!!!!
Gaza basmakla oluyormu sen gazı istersen kökle araç ben gitmem diyor da ne olaçak?Rampada sag ayagınızla Gaz pedalına biraz daha basarsınız olur biter.
Evet bence de yolun inişi lazım çıkışı yemiyorsa sonuçta motoru fazla zorlamak sıkıntıYolu degiştireceksin
Rampa olmayan yol varmı? Siz bu kafayı deyiştirinYolu degiştireceksin
Onu bunu bırakında tavsiye edeceğiniz araç varmı? onu söyleyinRampa olmayan yol varmı? Siz bu kafayı deyiştirin
Zaten iveco kategorisine yazmıssın midibus olsun istiyorsun Daily alacaksın ustam yoluna bakacaksın. Motor bakımları düzgün ve yakıtı kaliteli olan bir daily nin Türkiye şartlarında çıkamayacağı bir rampalı yol tanımıyorum. Kendimden örnek vereyim. Bir zamanlar organizasyon firmasında çalışır iken bu daily kamyon niyetine kullanır sahne malzemesi ve ses malzemesi yüklerdik. tahmini araç ağırlığı ile 6ton a yakın bir yüke yaklaşırdı araç. Ve Bu ağırlık ile Kayserinin Erciyes dağı yoluna tırmanmıştı. Yavaşda olsa o yolu çıktı ve Bizi yolda koymadı.. !Onu bunu bırakında tavsiye edeceğiniz araç varmı? onu söyleyin
Iveco daliy midübüs degilki?Zaten iveco kategorisine yazmıssın midibus olsun istiyorsun Daily alacaksın ustam yoluna bakacaksın. Motor bakımları düzgün ve yakıtı kaliteli olan bir daily nin Türkiye şartlarında çıkamayacağı bir rampalı yol tanımıyorum. Kendimden örnek vereyim. Bir zamanlar organizasyon firmasında çalışır iken bu daily kamyon niyetine kullanır sahne malzemesi ve ses malzemesi yüklerdik. tahmini araç ağırlığı ile 6ton a yakın bir yüke yaklaşırdı araç. Ve Bu ağırlık ile Kayserinin Erciyes dağı yoluna tırmanmıştı. Yavaşda olsa o yolu çıktı ve Bizi yolda koymadı.. !
Iveco daliy midübüs degilki?
Isuzu 97 den sonrası ölüm gelmez tek geçerimMidübüsden karavan yapmak istiyorum. Yakıtı az, parçası bol ve ucuz, konforlu hangi araçı önerirsiniz.
aynı konuyu araştırıyorum iveco eurobüsler yakuş konusunda sıkıntisız.Tavsiyem tector motorlu eurobüs....Midübüsden karavan yapmak istiyorum. Yakıtı az, parçası bol ve ucuz, konforlu hangi araçı önerirsiniz.
en önemlisi yokuşlarda bayılmama.Bu yüzden iveco eurobüs.Mümkünse tector motorlu 160 bg olanı saygılarMidübüsden karavan yapmak istiyorum. Yakıtı az, parçası bol ve ucuz, konforlu hangi araçı önerirsiniz.