Mıckey Thompson 315/75/16 Lastiklerimi Satıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan foremost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,196

foremost

Zirve
Yer
adana
merhaba arkadaşlar aracımda bulunan mıckey thompson marka lastiklerimi satışa çıkarıyorum amacım daha küçük bir lastik almak şu an aracım 35 inç kullanıyor ben ise 33 inçe düşürmek bunun içinde BFG 285/75/16 MK2 lastik almayı düşünüyorum lastikler bende iken çok kullanılmadı ve sanırım 2011 de takılmış bende 2012 yılında satın aldım aracımı ancak lastikler büyük geliyor lastiklerin ölçüsü 315/75/16 tanesini 475 tl ye verebilirim lastikler iyi durumda aracın üzerinde iken çektim resimleri daha sonrada ayrıntılı resimleri yükleyeceğim teşekkürler iyi günler

Ynt: Mıckey Thompson 315/75/16 Lastiklerimi Satıyorum

Merhaba,
aracımda çok iyi durumda Good Year Wrangler lastikler var beyaz 7 inç off setli jant üzerinde komple jantları ile beraber
takas etmeyi düşünürmsünüz,
İyi günler

tigerland' Alıntı:
Merhaba,
aracımda çok iyi durumda Good Year Wrangler lastikler var beyaz 7 inç off setli jant üzerinde komple jantları ile beraber
takas etmeyi düşünürmsünüz,
İyi günler
iyi günler dilerim ben aracıma yeni lastikler satın aldım bu lastiklerim boşa çıktılar teklifiniz için teşekkür ederim ancak lastikleri nakit satmak istiyorum düşündüğüm zamana kadar satılmaz ise bir cj5 projem var onda kullanacağım hayırlısı bakalım fiyat konusunda da yardımcı olurum teşekkürler saygılar

halit bey iyi günler telefon numaram 0 530 690 40 91 iyi günler

halil ibrahim hüdürefe

teşekkür ederim güle güle kullanın

SON KONULAR - FORUM